Obavijesti

Promo sadržaj

Slovenija napala Hrvatsku – eDominations!

Slovenija napala Hrvatsku – eDominations!
5

Ulaskom u ovu igru, kao građaninu Novog svijeta, omogućeno Vam je pratiti svoje političke, novinarske, ekonomske ili vojne vještine i stremljenja i promijeniti tijek povijesti

Jeste li se ikad zapitali što bi se dogodilo kad biste sudbinu sunarodnjaka uzeli u svoje ruke? Mislite li da kao izabran predsjednik imate sposobnosti dovesti eHrvatsku u doba nezapamćenog napretka? Mislite li da bi Vaše strateške vještine i analitička vizija omogućile postizanje epske vojne pobjede ili izgradnju ekonomskog carstva? Ovo je pravo mjesto na kojem možete to sami provjeriti.

eDominations je besplatna browser igra koja oponaša mnoge oblike stvarnog života. Ona je postavljena u "Novom svijetu" koji ima sve geopolitičke značajke jednake stvarnom životu (imena, lokacije zemalja i njihovih regija). Ulaskom u ovu igru, kao građaninu Novog svijeta, omogućeno Vam je pratiti svoje političke, novinarske, ekonomske ili vojne vještine i stremljenja i promijeniti tijek povijesti.

Uspjeh možete ostvariti kao pojedinac, ako imate prave životne vještine. Jer svi vaši zaposlenici, vojnici ili glasači su stvarni ljudi koje morate uvjeriti, raspravljati s njima ili jednostavno biti im prijatelj. U virtualnom svijetu, eHrvati imaju jake igrače i dobro uvježbanu vojsku od koje strahuje protivnik i koja je poštovana od strane saveznika. Do ne tako davno eHrvatska je imala kolonije po cijeloj centralnoj Europi koje su omogućavale uspješan gospodarski razvoj, no napadi protivničkog saveza s vodstvom tradicionalnih protivnika eSlovenijom, prisila je vojne jedinice eHrvatske da se usredotoče na novo ratište. 

Trenutačno je u tijeku napad eSlovenije na Hrvatsku i pokusaj “brisanja” eHrvatske. Mi eHrvati to nećemo dozvoliti pa nas očekuju epske bitke. eDominations je timska igra i zato je svaki novi građanin dobrodošao. eHrvatska zajednica je srdačna, rado ugošćuje nove igrače i spremna im je ponuditi pomoć u igri. Uz virtualno druženje, česti su i ugodni sastanci u pravom životnom okruženju, uključujući i međunarodne skupove, gdje se uz zabavu susreću igrači sa svih strana. I na kraju, ne zaboravite da je sve to uvijek samo igra. Strastvena, ponekad s jakim emocijama, ali većinom zabavna i otvorena, koliko želimo da bude, u stvaranju novih prijateljstava u eSvijetu.

Naše ambicije ne poznaju granice, stoga ovim putem pozivm ljude da se priključe velikoj Hrvatskoj na ovaj LINK i da zajedno kreiramo povijest.

 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu
Od 22. do 27. travnja, održavaju se besplatni Dani tehničke ispravnosti motocikala
PROMO

Od 22. do 27. travnja, održavaju se besplatni Dani tehničke ispravnosti motocikala

Broj novoregistriranih motocikala u porastu