Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Slovenka krala u Konzumu i pokušala zgaziti radnike

Angela R. (56) je iščupala vrtuljak kroz koji ulaze kupci i ovuda provukla kolica puna robe. Nju su na parkiralištu opkolili radnici koje je htjela zgaziti

Saša Miljević
Foto: Saša Miljević
13 komentara

Angela R. (56) iz Slovenije na izlazu iz rovinjskog Konzuma je izbjegavajući plaćanje na blagajni iščupala vrtuljak kroz koji kupci prolaze na ulazu, te sa punom košarom pokušala pobjeći i pritom pregaziti nekoliko radnika. Slovenka je u Konzumovoj prodavaonici u subotu ujutro  "kupovala" razne artikle, od suncobrana, ventilatora i prehrambenih proizvoda, a u košari je bilo više od 1000 kuna robe. Umjesto da stane na blagajni i plati kupljeno, došla je do vrtuljka kroz koji ulaze kupci, te ga iščupala i uspjela kroz otvor progurati puna kolica. No, sve su snimile nadzorne kamere, te ju je jedna prodavačica zaustavila na izlazu tražeći račun. U tom je trenutku iz pune košare Slovenka zgrabila vrećicu i brzo sjela u auto parkiran kod ulaza u namjeri da pobjegne. Opkolilo ju je nekoliko trgovaca i radnik na viljuškaru iz skladišta ne dozvolivši joj da pobjegne. Upalila je auto, dala gas i pokušala pregaziti šokirane djelatnike koji su se u zadnji tren izmakli pred autom. Pljačkašica je uspjela pobjeći. Voditeljica Konzuma u Rovinju, Milena Č. kazala je da je Slovenka 15-ak dana unatrag bila stalni kupac u ovoj prodavaonici.
- Dio robe policija je našla u kamp kućici u kojoj je boravila. Uhićena je u subotu, a biti će privedena u Istražni centar županijskog suda u Puli - kazala je Nataša Rogić iz PU Istarske. 

Možda vas zanima i ovo:
Message