News

Komentari 0

Složi najbolju reklamu i osvoji ulogu u spotu kao i nagrade

Složi najbolju reklamu i osvoji ulogu u spotu kao i  nagrade

PIK Vrbovec predstavlja novu interaktivnu kampanju za PIK Trajne kobasice

Sigurno ste se tisuću puta pitali tko su ti ljudi koji smišljaju TV reklame i kako se one točno rade? Možda ste i pomislili da biste vi smislili bolju? PIK Vrbovec predstavio je novu interaktivnu kampanju za PIK Trajne kobasice pod nazivom Meni najbolje, u kojoj vam daje priliku da dokažete da možete bolje. Postanite scenarist i redatelj nove reklame za PIK Trajne kobasice, uz pomoć nezamjenjivog izbornika svih izbornika Ćire Blaževića. Pobjednik uz godišnju pošiljku kobasica iz PIK-a osvaja i ulogu u spotu te najbolju nagradu u životu po vlastitom izboru.

Kako će izgledati vaša reklama?

Između ponuđenih opcija, odaberite lokaciju snimanja, dva glavna lika i najbolju PIK Trajnu kobasicu koja će se pojaviti u spotu. Odaberite i radnju, neočekivanu situaciju te jednu od super stvari kod PIK Trajnih kobasica, kao što su savršena aroma ili najbolji komadi mesa. Za kraj, svojem scenariju dajte simpatičan naziv.

Sudjelovati se može putem web stranice www.MeniNajbolje.hr, a sve što trebate napraviti je pratiti kratke i zabavne upute te pustiti da vas Ćiro vodi kroz postupak prijave i izrade vašeg scenarija.

Što možete osvojiti?

Kako biste odmah pokazali da ste najbolji odabir za glavnu ulogu u reklami koju ste osmislili, postavite svoju fotografiju u odabrani scenarij i podijelite ga s prijateljima putem društvenih mreža. Ovaj dio je važan jer upravo 10 scenarija s najvećim brojem glasova ulazi u veliko finale. Tko će biti najbolji, na kraju će odabrati žiri, a nagrade jednostavno ne želite propustiti!

Glavna nagrada uključuje:

1. Ulogu u novom spotu za PIK Trajne kobasice - MENI NAJBOLJE
2. Godišnju pošiljku kobasica iz PIK-a
3. Nagradu koju si sami birate prilikom izrade scenarija, a svaka od njih vrijedi čak 30.000 kuna:
a) Putovanje za dvoje
b) Opremanje doma
c) Cool gadgeti
d) Jedrenje za ekipu

 

Za sve ostale finaliste PIK je osigurao utješne nagrade i to – čak 1 metar PIK Trajne kobasice!

Zvuči odlično? Zato što jest! Nagradni natječaj traje do 31.5.2016. pa požurite odmah na www.MeniNajbolje.hr i okušajte se u izradi reklame koju ćemo premijerno gledati u rujnu.

 

 

Najčitaniji članci