Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Slušaj i osvoji: Narodni dijeli 75 tisuća kuna

U tijeku je lov na jedan od najbogatijih nagradnih fondova. U sklopu igre Tajanstvenih 3, Narodni dijeli 75 tisuća kuna

Foto: Narodni

Kupili smo jesensku garderobu, opremili djecu za školu, a iza ugla su već Božić i Nova godina. Ovaj put pokušaj prosinac dočekati spreman. Možda čak u 2020. uđeš na nekoj egzotičnoj lokaciji, na odmoru o kojem već dugo maštaš. Ili, jednostavno, rasterećen jer su svi računi plaćeni. 

Narodni dijeli, a ti odlučuješ kako ćeš novac rasporediti i potrošiti. Na tebi je samo da svakodnevno budeš uz najslušaniji radio na zemlji, a što definitivno nije teško s obzirom na to da Narodni bira oko milijun ljudi tjedno. 

Odmah upali Narodni i priključi se lovu na bogate nagrade. Pažljivo slušaj jer njihov slogan „Najbolja domaća glazba“ izgovaraju tri poznate javne osobe, svaka po jednu riječ. 

Ako prepoznaš vlasnika ili vlasnicu glasa jedne riječi, svoj ćeš novčanik podebljati za 5 tisuća. Drugi pogodak, a pritom moraš znati navesti i prvi, nosi 20. Osoba koja otkrije treću i posljednju javnu osobu, a pritom zna navesti i dvije ranije otkrivene, kući može ponijeti 50 tisuća kuna. Uspiješ li sam razotkriti sve tri javne osobe iz „Tajanstvenih 3“, hat-trick donijet će ti 75 tisuća kuna. 

Znam da već imaš ideju kako ih potrošiti, stoga se za igru prijavi SMS-om na broj 60080 (2,40 kuna). Navedi svoje ime, prezime i adresu te ključnu riječ „TROJE“. Budeš li imao sreće, slučajnim odabirom izabrat će baš tebe i nazvat će te jedan od voditelja ili voditeljica s Narodnog. Bit će to tvoj prilika da zgrabiš bogatu nagradu. 

Voditelji, bio to Hrvoje Kečkeš, Nives Ivanišević, Marko Bratoš, Gina Victoria Damjanović, Tatjana Jurić ili Tomislav Cvetković, čekaju te jer dijeljenje izdašnih darova i njima uljepša dan.

Imala sam sreće da sam prije dvije godine slušateljici iz Rijeke baš ja mogla reći da je bogatija za 50 tisuća kuna. Bilo je vrištanja i suza, i s moje i s njezine strane, a taj osjećaj teško se može opisati. Zato svake godine, kad igra krene, krene i borba voditelja da pobjednik bude baš u njegovom showu“, ispričala je Nives Ivanišević. 

Upali Narodni, uživaj u najboljoj domaćoj glazbi i uključi se u lov na nagradu tešku 75 tisuća kuna. Sretno. 

Tema: Promo sadržaj

Message