Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sluškinji zabijao čavle po tijelu kao kaznu za umor

Sluškinja Ariyawathie (50) iz Šri Lanke pobjegla je od okrutnog poslodavca. Liječnici su joj izvadili 23 čavla iz tijela. Gazda ih je vjerojatno prije zagrijao

AFP/PXL
Foto: AFP/PXL
10 komentara

Liječnici iz Šri Lanke izvadili su 23 čavla u tijelu izmučene sluškinje Ariyawathie (50) koja se vratila u Colombo iz Riyadha u Saudijskoj Arabiji. Neimenovani gazda zabijao joj je čavle po tijelu kao kaznu za umor tijekom šest mjeseci. Dr. Kamal Weeratunge, koji ju je liječio rekao je kako vjeruje da je gazda zagrijao čavle prije nego što ih je zaabijao u sluškinju, piše Arab news. Ariyawathie kaže kako je bilo mnogo ljudi za služiti u kući.
- Morala sam raditi cijelo vrijeme jer sam se brinula o svim stanarima. Ako sam bila umorna, zabio mi je čavao kao kaznu. Radila sam od od jutra do mraka. Gotovo ništa ne bi spavala. Stalno su me tukli. Prijetili su mi da će me ubiti i sakriti tijelo - rekla je Ariyawathie. Potajno si je napravila dokumente kako bi se vratila kući.
- Bili su vragovi bez milosti - dodala je. Iz veleposlanstva u Šri Lanci su rekli kako joj je gazda platio putne troškove. Ipak, razgovarat će s njim nakon što su saznali o njegovoj navodnoj okrutnosti.

Možda vas zanima i ovo:
Message