Obavijesti

Promo sadržaj

Smršavjela sam 22 kg bez dijeta i lijekova u 6 tjedana

Smršavjela sam 22 kg bez dijeta i lijekova u 6 tjedana
10

Marija (38 g.) iz Splita je otkrila prirodnu metodu koja joj je omogućila jednom se zauvijek riješiti višegodišnje pretilosti. Samim tim je otklonila probleme s visokim tlakom, kolesterolom i osjećajem vlastite vrijednosti

- S 25 godina sam se udala, a godinu dana kasnije sam očekivala prvo dijete... Tijekom trudnoće sam cijelo vrijeme bila gladna, tako da sam svaki čas nešto jela. Osjećala sam da će se to loše završiti, ali u glavi sam sama opravdavala svoju pohlepu. Mislila sam si „Pa ipak moram jesti za dvoje” - podsjeća se zabrinuto.- Kao da to nije bilo dovoljno, muž je svakog dana svraćao doma ranije na ručak. Tako sam s njim tijekom tjedna jela dva velika obroka svaki dan...

Svakog tjedna se žena sve manje kretala i postajala sve teža. Čak je i nakon rođenja djeteta težina rasla umjesto da opada. Nije se mogla s tim pomiriti i plakala je gotovo svaki put kada je pregledala staru, već premalu odjeću.

- Ova situacija nije izazivala osmijeh na mojem licu, muž je to primijetio i stalno ponavljao da trebam manje jesti i da će se sve vratiti u normalu, ali kako se oduprijeti ukusnim kolačima ili mirisnom pečenju? Kako?

„Osvijestila sam se u kolima hitne pomoći”

Marija je odlučila uzeti stvar u svoje ruke i počela je koristiti sve metode mršavljenja o kojima je čitala u novinama i slušala na televiziji.

- Komplicirane dijete, redovita vježbanja, pila sam puno vode, probala čak i meditaciju! Znam da zvuči smiješno, ali morala sam probati... Jedino čega sam se plašila je bilo isisavanje masti, ne samo zbog toga što mnogo boli, nego sam znala da ne daje trajne učinke, a samo do takvih mi je stalo - kaže zabrinuto.

Naravno, ništa od toga nije pomoglo, a samim tim ni poboljšalo niti njezin izgled niti samopouzdanje.- Jednog proljetnog poslijepodneva bila sam s kćerkom u šetnji. U jednom trenutku mi je postalo vruće, osjetila sam se slabo i izgubila svijest. Osvijestila sam se u kolima hitne pomoći - prisjeća se. U bolnici je žena podvrgnuta nizu ispitivanja koja su pokazala da pati od pretilosti II stupnja, ima vrlo visok tlak i ozbiljne probleme s kolesterolom. Liječnici su je ostavili bez sumnje...

Smršavjeti brzo

- Te noći u bolnici dogodio se preokret u mojem životu. Nisam mogla zaspati jer sam cijelo vrijeme mislila o svojoj obitelji, kako se za njih moram brzo i sigurno riješiti pretilosti. Osjećala sam se bespomoćno - kaže.- Tada me je jedna od pacijentica pozvala na hodnik i ispričala o metodi koja bi mogla predstavljati rješenje mojih problema.

Nakon svih tih neuspješnih proba borbe protiv masti, teško joj je bilo povjerovati da će nešto tako banalno promijeniti njezin život, ali u tom trenutku nije imala izbora. Znala je da je pod pritiskom vremena, a nije ni zamišljala promjenu prehrane i načina života.

- Znala sam da je to moja posljednja slamka spasa. Postupala sam u skladu s uputama, bila je dovoljna jedna jednostavna aktivnost svaki dan u cilju mršavljenja. Također sam bila iznenađena, ali kilogrami su nestajali! Svaki dan sam osjećala kako odjeća postaje sve opuštenija i kako moje tijelo postaje sve vitkije i vraća se u stanje prije trudnoće. Odmah se poboljšalo moje samopouzdanje. Ne samo zbog izgleda, nego i zbog toga što sam prestala biti pospana i više se nisam tako znojila pri najjednostavnijim aktivnostima.

Marija je nakon mjesec dana odradila osnovne pretrage i ispostavilo se da nema ni traga kolesterolu i visokom tlaku. Sada se ispunjava kao sretna majka i žena, a pretilost je ružna uspomena.

Kliknite ovdje i saznajte kakva je ovo metoda >>>

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.