Obavijesti

News

Komentari 16

Smrtonosni nacionalni park: Pronašli ih mrtve u zagrljaju...

Smrtonosni nacionalni park: Pronašli ih mrtve u zagrljaju...

Više od tisuću smrtnih slučajeva zabilježeno je u američkim nacionalnim parkovima u zadnjih deset godina, a Joshua Tree uvršten je 2014. u deset najsmrtonosnijih nacionalnih parkova

VIDEO

Planinari su u nedjelju u kalifornijskom Nacionalnom parku Joshua Tree pronašli dva tijela, a sumnja se da je riječ o dvoje planinara koji su zadnji put viđeni krajem srpnja. Joseph Orbeso (21) i Rachel Nguyen (20) vodili su se nestalima gotovo tri mjeseca.

Tragači su još po ljetu pronašli njihov automobil u blizini staze Maze Loop, a njihova prtljaga još je bila u apartmanu kojeg su iznajmili. Njihov zadnji kontakt zabilježen je upravo u blizini Maze Loopa.

Orbesov otac Gilbert mjesecima je pretraživao dijelove parka sa spasiteljima, tragačima i prijateljima. Tijela su pronađena u udaljenom dijelu parka i u pozi zagrljaja, piše njujorški Daily News.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ostaci preminulog para odvezeni su helikopterom i poslani k mrtvozornicima na konačnu provjeru. No, Gilbert Orbeso uvjeren je da su to njegov sin i sinova djevojka.

SAD: Poginuli u nacionalnom parku

Više od tisuću smrtnih slučajeva zabilježeno je u američkim nacionalnim parkovima u zadnjih deset godina, a najčešći uzroci su utapanje i nesreće s motornim vozilom.

Joshua Tree, u kojem su temperature ovog ljeta dosezale 37 Celzijevih stupnjeva, našao se prije tri godine na popisu deset najsmrtonosnijih nacionalnih parkova u izboru Washington Posta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a