Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Snaha iz pakla: Ubila svekrvu i bacila svoju bebu na policajce

Ellyzabeth Rainey (20) čula je glasove da će joj svekrva sve uzeti. Polila ju je kipućom vodom, gađala utezima, izbola nožem i nalila izbjeljivač u usta i nos

Spring police department
Foto: Spring police department
39 komentara

Amerikanka Ellyzabeth Rainey (20) iz Colorado Springsa osuđena je na 41 godinu zatvora za ubojstvo svekrve Deborah Rainey (59) 2013. godine. Ellyzabeth je priznala krivicu na sudu, piše Daily Mail

Polila je kipućom vodom, izbola, izlila izbjeljivač u usta i nos...

Snaha iz pakla polila je Deborah kipućom vodom, zatim je gađala utezima, izbola je nožem i izlila izbjeljivač u usta i nos. Sakrila je tijelo pod krevet. Susjedi su zbog buke pozvali policajce. Kad su došli čuli su kako beba plače, a na kuhinjskom šanku je bio krvavi nož. Rekla im je neka uzmu bebu jer je ona upravo nekoga ubila i mora bježati.

Čula je glasove da će joj svekrva sve uzeti

Bacila je bebu na njih i pobjegla. Međutim, policajci su je uhitili na ulici.

Ellyzabeth je prije ubojstva bila na rubu razvoda sa suprugom Jasonom. Njegova majka je bila kod njih u stanu kako bi im pomogla s bebom. Kasnije se otkrilo kako pati od bipolarnog poremećaja od desete godine, a nije uzimala lijekove. Nekoliko dana prije ubojstva čula je glasove kako će joj Deborah sve uzeti.

'Dosadilo joj je šikaniranje pa ju je ubila'

- Ellyzabeth Rainey je komentirala kako je svekrva ionako nikada nije voljela. Dosadilo joj je šikaniranje pa ju je ubila - rekao je detektiv Shawn Peterson.

Možda vas zanima i ovo:
Message