Obavijesti

Promo sadržaj

Snapchat izašao na burzu! Preuzmite 50€ i trgujte dionicama

Snapchat izašao na burzu! Preuzmite 50€ i trgujte dionicama
3

Samo prije deset dana Snap, kompanija koja je kreirala popularni Snapchat-a, izašla ja na burzu sa najvećom inicijalnom ponudom od 2014. godine

VIDEO

Sa početnom cijenom dionice od 17 dolara, vrijednost kompanije  dostigla je 3.4 milijarde dolara, čime su nadmašeni rezultati Google-a iz 2004. godine od 2.09 milijardi  i Twitter-a iz 2013. od 1.9 milijardi. Već nakon prvog dana trgovanja cijena po dionici je uspjela porasti na 29 dolara čime je kompanija dostigla vrijednost od čak 30 milijardi dolara.

Samo danas svi čitaoci dobijaju mogućnost da preuzmu 50 eura za trgovanje cijenom dionica Snap-a (takozvani CFD-i) na svjetskoj burzi. 50 EURA za trgovanje možete preuzeti ovdje.

Couple in love. Studio shot.

Bez sumnje, uspjeh Snapchat-a će zavisiti od broja korisnika što je slučaj i kod drugih internet kompanija. U stvari, od kraja lipnja 2015. godine do kraja 2016. broj dnevno aktivnih korisnika Snapchat-a je narastao za čak 68%, sa 94 na 154 miliona. Ipak, izgledi budućeg rasta broja korisnika mogu predstavljati izazov nakon što je tokom druge polovice 2016. godine njihov broj porastao za mizernih 5 miliona što je bilo daleko ispod 15 miliona koji predstavljaju prosjek’, navode iz Fortrade-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Brand Snap je trenutno vredniji od Twitter-a, Ferrari-a i American Airlines-a.

50 EURA za trgovanje cijenom akcija Snap-a možete preuzeti ovdje.

Senior Couple Standing On Beach Taking Selfie

 ‘Tokom 2016. godine čak 98% prihoda kompanije došlo je od oglašavanja. Prihodi tokom prošle godine su ostvarili značajan rast na 404.4 miliona dolara, mada su bili praćeni i rastom operativnih troškova od 520.4 miliona dolara’, kažu u Fortrade-u. 

 

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Možete izgubiti sva sredstva, no ne više nego što imate na računu za trgovanje. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu
Od 22. do 27. travnja, održavaju se besplatni Dani tehničke ispravnosti motocikala
PROMO

Od 22. do 27. travnja, održavaju se besplatni Dani tehničke ispravnosti motocikala

Broj novoregistriranih motocikala u porastu