Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
72 komentara

Snimao je dok je vozač umirao: Policija uhitila muškarca iz BiH

Potresna snimka, na kojoj se čuje i smijeh čovjeka koji snima, uklonjena je s Facebooka, a Blic piše da je autor snimke M.S. iz Tešnja uhićen jer nije pružio prvu pomoć čovjeku koji je poginuo

Foto: avaz.ba
72 komentara

U ponedjeljak je u teškoj prometnoj nesreći na magistralnoj cesti M-17 Mostar-Jablanica poginuo vozač Hyundaija koji se frontalno zabio u autobus.

Nesreću su snimali putnici iz automobila koji je vozio iza Hyundaija i sve su objavili na Facebooku.

BIH: KAOS NA KIŠI Snimili stravičan sudar busa i auta u kojem je poginuo čovjek

Potresna snimka, na kojoj se čuje i smijeh čovjeka koji snima, je uklonjena, a Blic.rs piše da je autor snimke M.S. iz Tešnja uhićen jer nije pružio prvu pomoć čovjeku koji je poginuo.

Snimka je kratko bila na Facebooku i izazvala je ogorčenje mnogih koji smatraju kako su vozač i putnici u automobilu koji je vozio iza Hyundaija mogli spriječiti nesreću, ali nisu napravili ništa da bi upozorili vozača koji je imao napad šećerne bolesti. 

- Sad će kontra u branik. Ne, neće. Gle ga što prelazi crtu - govorili su dok su snimali kako krivuda cestom.

- Vozi 30 i sječe krivinu. Ili je pijan ili spava - komentirali su u nevjerici.

- Makni se od njega, pusti ga. Radije parkiraj. Evo ga, ode u autobus - uzviknuli su.

- Jaro, jesi li živ? - rekao je autor snimke koja ne samo da je uznemirujuća, nego i pokazuje nevjerojatnu ravnodušnost i gubitak bilo kakvog kontakta s ljudskošću.

Foto: avaz.ba

 

Kurir piše kako je poginuli Milenko Pudar bio pirotehničar.

- Kad se bavite jednim od najopasnijih poslova na svijetu, jedini je lijek biti pozitivan. Takav je bio Milenko, imao je lijek za sve, osim za šećernu bolest. Proveo je godine u šumama otkopavajući mine i moleći Boga da tišinu ne prekine eksplozija. Svjedočio je i pogiblji kolege i spasio je tisuće života, mi nismo uspjeli jedan jedini, njegov. Čovjek koji je snimao i smijao se vjerojatno nije znao i da se Milenkova duša u tom trenutku smijala jer je u smrt otišla sama i nije odvela nikoga drugoga, što bi vjerojatno bio slučaj da se umjesto autobusa tamo našao automobil. Nije stradao Milenko, on će kroz svoja djela nastaviti živjeti, stradali smo svi mi - oprostio se od kolege na Facebooku Dean Savičić iz Banje Luke.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message