Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Snimao je djecu na bazenu: Rusu (59) mjesec dana zatvora

Općinsko državno odvjetništvo podnijelo je tako Županijskom sudu u prijedlog za određivanje istražnog zatvora. Tek kasnije, ako se sve pokaže točnim, suditi će mu se za navedeno kazneno djelo

0 komentara

Zbog osobitih okolnosti koje upućuju na opasnost da će okrivljenik ponoviti kazneno djelo, ali i na moguću opasnost od bijega,  istražni sudac Županijskog suda u Puli prihvatio je prijedlog Državnog odvjetništva, te ruskome državljaninu odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana prema predloženim osnovama.

Podsjetimo, nakon što je Policijska postaja Rovinj podnijela kaznenu prijavu, Općinsko državno odvjetništvo u Puli je u srijedu 31. srpnja provelo dokaznu radnju prvog ispitivanja osumnjičenog državljanina Ruske Federacije rođenog 1960. godine.  Donijeto je rješenje o provođenju istrage protiv njega zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela iskorištavanja djece za pornografiju.

VREBAO IH U KAMPU Rus (58) u Rovinju mobitelom fotografirao i snimao djecu

Naime, postoji osnovana sumnja da je 59-godišnjak od 20. do 29. srpnja 2019. počinio navedeno kazneno djelo na jednom bazenu u Rovinju, a snimke obnažene djece pohranjivao u memoriju svog mobilnog telefonskog uređaja.

Općinsko državno odvjetništvo u Puli podnijelo je tako Županijskom sudu u prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv okrivljenika.

Tek kasnije, ako se sve pokaže točnim, suditi će mu se za navedeno kazneno djelo.

Možda vas zanima i ovo:
Message