Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Snimila pornić sa sinom: To je genetska privlačnost, ne incest

Kriva je: Amerikanka Mistie Atkinson (32) snimila je spolni odnos s vlastitim sinom (16) i s njim bila u vezi dok je nisu uhitili. Dobila je četiri godine zatvorske kazne

Facebook
Foto: Facebook

Ne osjećam se krivom za incest zato što postoji genetička privlačnost među članovima obitelji koji su dugo bili razdvojeni, branila se Mistie Atkinson (32) na sudu. 

Ona je dobila četiri godine i osam mjeseci zatvora jer je spavala sa sinom (16) i to sve snimila mobitelom. Tvrdi kako se u 50 posto slučajeva dogodi da godinama razdvojeni članovi obitelji osjećaju seksualnu privlačnost te da se to dogodilo njezinu sinu i njoj. Ovaj je fenomen poznat u psihologiji, ali ne postoji mnogo istraživanja o njemu.

Sin je živio s ocem otkad se rodio i Mistie se s njim nije ni vidjela ni čula. Prošle ga je godine našla na Facebooku i počela mu je slati lascivne poruke, što su poslije kalifornijskoj policiji prijavili njegovi rođaci. Započeli su incestuoznu vezu, a jedan su spolni odnos snimili, što je bio jedan od ključnih dokaza na suđenju.

Možda vas zanima i ovo:
Message