Obavijesti

News

Komentari 82

Snimili ga spuštenih gaća: 'Žao mi je, ali nisam prekršio zakon'

Snimili ga spuštenih gaća: 'Žao mi je, ali nisam prekršio zakon'
2

U medije su procurile eksplicitne fotografije i videa na kojima se mađarski gradonačelnik seksa s navodnim prostitutkama na jahti pored Dubrovnika

VIDEO

Zsolt Borkai je gradonačelnik Gyora, a dolazi iz redova Fidesza, vladajuće stranke Viktora Orbana. Novinar Balazs Cseko na Twitteru tvrdi kako su slike objavljene devet dana prije izbora u Mađarskoj, a na njima se nalazi Borkai u društvu nekoliko prostitutki na brodu blizu Dubrovnika. Kako piše Cseko, Borkai je bio predsjednik mađarskog Olimpijskog odbora od 2010. do 2017., ali je izgubio Orbanovo povjerenje prije dvije godine.

POGLEDAJTE VIDEOVIJESTI:

Pokretanje videa...

01:27


U nedjelju, nakon objave snimki, gradonačelnik je objavio fotografiju sa svojom obitelji napisavši: “Držimo se u dobru i u zlu”. Ipak, Borkai se u ponedjeljak u izjavi za medije ispričao svojoj obitelji, ali je ustrajao da nije prekršio zakon te da na spornim snimkama i fotografijama nije koristio javna sredstva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Otkazao je event u kampanji i naveo kako su “laži objavljene o njemu potekle od opozicije koja tako nastoji odvratiti pozornost od vlastite nesposobnosti”, javlja mađarski medij Hungary today.

Gradonačelnik Borkai je naknadno priznao da se on nalazi na slikama i snimkama, ali tvrdi kako su neki dijelovi bili manipulirani. Neće dati ostavku i nastavlja s utrkom za gradonačelnika, javlja Hungary Today. Gradonačelnikova stranka Fidesz je prokomentirala seks-skandal rekavši da je to njegova privatna stvar.

Seks skandal: Iscurile snimke političara s jahte na Jadranu
Seks skandal: Iscurile snimke političara s jahte na Jadranu

Portal Index.hu piše kako se u Fideszu priča da je snimke snimila žena na brodu, čiji je partner član mađarskog podzemlja.
Zanimljivo, Viktor Orban je na posljednjem saboru Fidesza, nekoliko dana prije objave snimki, naglašavao važnost odanosti i prijateljstva u stranci.

Članovi stranke su, kao i Borkai, za curenje optužili opozicijski orkestriranu akciju “koja nije upalila kako su planirali” jer, kako kažu, “ljudi su bijesni zbog korištenja takvih alata jer se Gyor gradi i uljepšava”.

Autor bloga s kojeg su potekle snimke tvrdi u jednoj od objava kako će objaviti dokaze da Borkai šmrka kokain. Napominje i kako ima i drugog kompromitirajućeg materijala. Blog Ezazordogugyvedje, s kojeg su objavljene eksplicitne slike i snimke, u međuvremenu je ugašen. Zsolt Borkai na Olimpijadi u Seulu osvojio je zlatnu medalju u gimnastici - disciplina konj s hvataljkama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1