Obavijesti

News

Komentari 89

Sobar (29) na kruzeru silovao putnicu i htio ju baciti u more

Sobar (29) na kruzeru silovao putnicu i htio ju baciti u more
1

Ketut Pujayasa iz Indonezije vrebao je na balkonu dok se Jane Doe nije vratila u kabinu. Tukao ju je, silovao, pokušao zadaviti. Htio ju je baciti s balkona u more

VIDEO

Ketut Pujayasa iz Indonezije koji je radio kao sobar na kruzeru MS Nieuw Amsterdam kompanije Holland America je na Valentinovo prošle godine u kabini napao i silovao putnicu Jane Doe (31). Muškarac je iskoristio ključ koji je imao kao zaposlenik na brodu, ušao u kabinu i vrebao na balkonu dok se Jane nije vratila. Jane koja je udana, je na kruzeru bila s grupom prijatelja i u sobi je bila sama. Vratila se u kabinu oko ponoći, ugasila svjetlo i legla u krevet. U mraku je vidjela siluetu. 

Pujayasa (29) skočio je na ženu i počeo ju udarati. Udarao ju je različitim predmetima po glavi, između ostalog i laptopom. Bacao ju je po sobi, pokušao ju zadaviti, silovao ju je. Napad je trajao oko sat vremena, a nesretna je žena nekoliko puta izgubila svijest. Napadač je Jane čak pokušao izvući na balkon i htio je baciti u more. Ona se grčevito držala za kvaku vrata balkona i tako ga spriječila da ju baci u vodu. Jane je i nekoliko puta i vrištala no nitko nije reagirao. 

Na kraju se uspjela osloboditi sama. Othrvala se i pobjegla je napadaču, otvorila vrata kabine i istrčala na hodnik. Bila je gola, krvava i na vratu je imala žicu kojom ju je sobar pokušao zadaviti. Ostali putnici su pozvali pomoć no zaposlenici su navodno napravili niz propusta. Na recepciji napad nisu rangirali kao "prioritet", a tu je noć bio dežuran samo jedan zaštitar iako je na brodu bilo oko 3000 ljudi. Kada je pomoć konačno došla, među njima nije bilo zaštitara. Brod je kasnije pristao u Hondurasu i ženu su helikopterom odvezli u bolnicu na Floridi. 

Pujayasa je pobjegao iz sobe preko balkona. Svojem kolegi je rekao da je "ubio putnicu". Kasnije je uhvaćen i zadržan dok brod nije pristao u luku. Osuđen je u Miamiju na 30 godina zatvora. Rekao je da je putnicu napao jer ga je opsovala kada joj je nosio doručak u kabinu. Jane je tužila u petak u Seattleu kompaniju zbog propusta i traži 415 milijuna dolara odštete. U kompaniji su izrazili žaljenje zbog svega što je bilo. Tvrde da su poziv upomoć okarakterizirali kao prioritet i da se tako nešto nikada nije dogodilo u 142 godine dugoj povijesti kompanije, piše Daily Mail. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 89
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa