Obavijesti

News

Komentari 26

Soboslikar zaveo poduzetnika i sad ucjenjuje snimkom 'akcije'

Soboslikar iz Beograda oštećenog je poduzetnika tražio 10.000 eura da njegovoj obitelji ne bi poslao snimku njihovog seksualnog odnosa, a on se dogodio nakon što je bio angažiran na ličenju njegove obiteljske kuće

I. R. (32) iz Beograda prije dva dana je uhićen zbog sumnje da je preko Facebooku ucjenjivao gay porno snimkom oženjenog poduzetnika, a sumnja se kako je ranije na isti način iznuđivao novac od muškaraca s kojima je imao seksualne odnose te upravo to srpska policija provjerava, javlja Kurir.

Saznaje se kako je uhićenom soboslikaru određen pritvor, a danas bi trebao biti saslušan od strane tužiteljstva.

Neizvjesno zbog seks skandala: Neymar je ipak dobio ulogu...
Neizvjesno zbog seks skandala: Neymar je ipak dobio ulogu...

Podsjetimo, on je oštećenog poduzetnika tražio 10.000 eura da njegovoj obitelji ne bi poslao snimku njihovog seksualnog odnosa, a on se dogodio nakon što je bio angažiran na ličenju njegove obiteljske kuće.

- Praksa pokazuje da su osobe koje su odgovarale zbog ucjene i iznude rijetko kad ta djela počinili samo jednom. Ovakvi slučajevi su posebno specifični jer se osoba ucjenjuje nečim što prijeti izazvati skandal i raspad zajednice. Žrtve koje od toga najviše strahuju spremne su učiniti sve kako bi to spriječile, posebno ako su bogate. Zbog toga često ovakvi slučajevi ni ne dođu do policije jer žrtve, zbog sramote, ne želi obratiti im se za pomoć - kazao je za Kurir neimenovani izvor iz policije.

Samoubojstva i seksizam: ovo su najveći PUBG skandali
Samoubojstva i seksizam: ovo su najveći PUBG skandali

Gay afera koja se posljednjih dana razvlači po beogradskim medijima započela je kada je I.R. došao oličiti kuću poduzetnika, a u međusobnim razgovorima su jedan drugom otkrili svoje seksualne sklonosti. Tada su odlučili imati seks.

Soboslikar je čitav odnos snimao svojim mobitelom, a snimku je kasnije pokušao iskoristiti zbog novca. Osumnjičeni je poduzetnika već drugi dan počeo ucjenjivati na Facebooku.

Oženjeni poduzetnik nije znao što da radi s obzirom da vodi dvostruki život, no poslije nekoliko dana premišljanja jer su prijetnje bile sve intenzivnije, beogradski biznismen je odlučio cijelu stvar prijaviti policiji.

Pokretanje videa ...