Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Doživjela šok: Saznala da joj je pokojni suprug - biološki otac

Nakon što je preminuo 1998. Valerie je čula razne glasine o njihovoj vezi. Istinu joj je otkrio ujak i nakon što je vlasi supruga odnijela na analizu doživjela je šok

ibtimes.co.uk
Foto: ibtimes.co.uk

Amerikanka Valerie Spurill (60) iz Doyelstowna u državi Ohio je nakon smrti supruga saznala da joj je on zapravo bio otac, piše Daily Mail. Šokantno otkriće promijenilo joj je život, a sve je razotkrio DNK test nakon smrti supruga Percyja. Majka troje djece i baka osmero unučadi sada pokušava pronaći svoju braću i sestre. 

- Moram saznati tko su, ova priča mora biti ispričana jer djeca trebaju znati od kuda dolaze. Znam da je bolno,  mene je saznanje potpuno slomilo - ispričala je za lokalni Akron Beacon Journal. 

Valerie nije sigurna je li pokojni suprug znao da je oženio vlastitu kćer, ali vjeruje da je znao no bio je svjestan tabua i bojao joj se reći istinu. Nakon otkrića, redovito odlazi na seanse kod psihologa 

Sve je počelo kada su tada tromjesečnu Valerie počeli čuvati baka i djed. Njezina majka Christine bila je eskort dama, a iako ju je posjećivala, Valerie ju je smatrala obiteljskom prijateljicom. 

Tek kada je navršila devet godina saznala je da joj čovjek koji je za nju brinuo u djetinjstvu nije otac već djed. No ni tada joj nisu otkrili tko joj je zapravo biološki otac. 

Kasnije je upoznala Percyja za kojeg se i udala. Nakon što je preminuo 1998. u 60-oj godini čula je razne priče o njihovoj vezi. Istinu joj je otkrio ujak i nakon što je vlasi pokojnog supruga odnijela na analizu doživjela je šok - ona je Percyjeva kći.  Percy Spruill došao je u Akron iz Mississippija i zaposlio se kao vozač kamiona, a kasnije kao radnik na parkiralištu bolnice. On i  Christine "spetljali" su se kada je imala samo 15 godina.

Valerie nije sigurna je li pokojni suprug znao da je oženio vlastitu kćer, ali vjeruje da je znao no bio je svjestan tabua i bojao joj se reći istinu. Nepoznato je i koliko je djece imao prije braka s Valerie. Nakon otkrića, redovito odlazi na seanse kod psihologa. 

- Moj najveći cilj je da pronađem sve svoje sestre i braću i da im kažem da ih je majka voljela bez obzira na sve - rekla je Valerie

Možda vas zanima i ovo:
Message