Obavijesti

News

Komentari 313

Šok u Karlovcu: Iračanina (18) su bokserom pretukli otac i sin

Šok u Karlovcu: Iračanina (18) su bokserom pretukli otac i sin
6

Za premlaćivanje azilanta osumnjičeni su 36-godišnjak, 21-godišnjak i jedan maloljetnik (sin 36-godišnjaka). U četvrtak su prepraćeni na ispitivanje u Općinsko državno odvjetništvo

VIDEO

Osumnjičenici za premlaćivanje 18-godišnjeg azilanta iz Iraka od od srijede su u pritvoru, a danas su prepraćeni na ispitivanje u Općinsko državno odvjetništvo, smješteno na Baniji, nedaleko od mjesta napada.

Napali ga bez povoda? Koristili i boksere

Policija je izvijestila da su osumnjičeni 36-godišnjak, 21-godišnjak i jedna maloljetna osoba, a Kaportal neslužbeno saznaje da je maloljetnik sin 36-godišnjaka.

Oni su u utorak oko 20.10 sati bez osobitog povoda i razloga napali 18-godišnjeg Iračanina i teško ga ozlijedili. Pritom su, kako piše Kaportal, koristili boksere.

Mladiću slomljena čeljust

Zamjenik ravnatelja karlovačke Opće bolnice Vladimira Bauera ujutro je izjavio kako je azilantu u napadu slomljena čeljust, zbog čega je u srijedu prebačen na odjel maksilo-facijalne kirurgije Kliničkog bolničkog centra Dubrava u Zagrebu gdje je uspješno operiran.

'Riječ je o vrlo vedrom i dobrom mladiću'

Pretučeni azilant inače je smješten u Centru za odgoj djece i omladine u gradskoj četvrti Banija, a ravnateljica Centra Nataša Vučković-Ivošević kazala je da je riječ o mladiću koji je prije dva mjeseca s već stečenim azilom primljen na smještaj u taj centar.

- Riječ je o vrlo vedrom i dobrom mladiću i zaista zasad nemam nikakvih informacija o tome kako je i zašto došlo do napada na njega. Naši zaposlenici ostali su zgranuti ovim događajem, a mogu reći da se takav osjećaj provlači i među našim korisnicima, osobito među nekolicinom izbjeglica iz Afganistana i susjednih kriznih područja koji u našem Centru, prema naputku MUP-a, imaju smještaj do organizacije nastavka njihovog puta za Zapadnu Europu, što im je krajnji cilj. Nadam se samo da će se naš azilant brzo oporaviti, a ovakvi napadi nanose i tešku štetu našoj lokalnoj zajednici - izjavila je Vučković-Ivošević.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 313
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca