Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Šokantan video: Mladenka je poginula malo prije vjenčanja

Udirley Damasceno i 300 uzvanika su u prosincu prošle godine čekali mladenku koja je trebala doći na vjenčanje u predgrađu Sao Paula. Srušio se helikopter i Rosemere Nascimento da Silva je poginula

Foto: Screenshot/LiveLeak/YouTube
46 komentara

Rosemere Nascimento da Silva (32) htjela je iznenaditi svojeg budućeg supruga i na vjenčanje stići helikopterom, ali se on srušio i mladenka je poginula.

Kao što smo ranije pisali, Udirley Damasceno i 300 uzvanika su u prosincu prošle godine čekali mladenku koja je trebala doći na vjenčanje u predgrađu Sao Paula. Helikopter se srušio malo prije cilja i poginuli su mladenka, njezin brat Silvano Nascimento da Silva, pilot Peterson Pinheiro i fotografkinja Nayla Cristina Neves koja je bila šest mjeseci trudna. Damasceno je ostao čekati pred oltarom, nesvjestan da mu je zaručnica poginula. Sada je objavljena snimka iz helikoptera koja je dio istrage, a mogla bi ukazivati na greške koje je pilot napravio pri kraju leta. Na kraju snimke čuju se krikovi, snimka se počinje tresti i vidi se pad helikoptera. Istraga nesreće i dalje traje, a moguće je da je helikopter udario u drvo zbog kiše, magle i oblaka odnosno loše vidljivosti. 

Carlos Eduardo Batista, organizator vjenčanja, rekao je kako je Rosemere sanjala o tome da na vjenčanje dođe helikopterom. Htjela je iznenaditi zaručnika. Nakon što helikopter nije sletio na nogometno igralište kako je bilo planirano, Batista je obavio poziv i saznao je da je helikopter krenuo na vrijeme.

Kasnije su ga obavijestili da se helikopter srušio. Mladoženju je o nesreći obavijestio svećenik dok je stajao pred oltarom. Doživio je veliki šok. Od 300 gostiju samo šestero ih je znalo da Rosemere želi iznenaditi zaručnika. Put je trebao trajati samo 15 minuta. Helikopter se srušio u šumu u blizini ceste, a unesrećenima nažalost nije bilo spasa. Helikopter je imao dozvolu za letenje do 1. veljače 2017. godine i u njemu se smjelo voziti troje ljudi i pilot, piše Daily Mail. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message