News

Komentari 50

Šokantna snimka: U džepu mu je eksplodirala e-cigareta

Šokantna snimka: U džepu mu je eksplodirala  e-cigareta

Iako su ljudi oko njega reagirali gotovo odmah, mladić iz SAD-a pretrpio je opekline trećeg stupnja. S obzirom da su ovakvi slučajevi sve češći, možda je vrijeme da se zapitate koliko je sigurna vaša e-cigareta...

- E-cigarete su doslovno preplavile svjetsko tržište u posljednje dvije godine. Mnogi ih smatraju zdravijom alternativom običnoj cigareti, iako znanstvena istraživanja sugeriraju nešto potpuno drugačije. Naime, tekućine koje se koriste za njih podložne su vrlo slaboj regulativi, a sve su češći slučajevi zapaljenja pa čak i eksplozija. 

Što vam se može dogoditi ukoliko uz sebe nosite e-cigaretu vidjeti možete i na priloženoj snimci nastaloj u trgovini u Kentuckyju, u SAD-u. Nakon što je Josh Hamilton posegnuo u džep, cigareta u njemu naglo je eksplodirala i zapalila mu hlače. 

Hamilton je incident opisao i na Facebooku uz fotografiju noge na kojoj je 'zaradio' opekotine trećeg stupnja. Kasnije je utvrđeno da je u samoj cigareti eksplodirala baterija. 

Nažalost, ovo je tek jedan od stotina slučajeva koji se događaju na tjednoj bazi, piše Mashable. Ovaj mladić zapravo može biti sretan što mu je e-cigareta eksplodirala u džepu jer mnogi su opekotine pretrpjeli na licu. Najgori zabilježen slučaj uključuje i induciranu komu...

Cigarete same po sebi nisu dobre i najbolje je da ih se klonite. No, e-cigarete, kao što možete vidjeti i sami, mogu biti i daleko opasnije. 

 

Najčitaniji članci