Obavijesti

Promo sadržaj

Šokantno! Što stoji iza čuvene Stockholmske dijete?

Šokantno! Što stoji iza čuvene Stockholmske dijete?
3

Pročitajte intervju i saznajte gdje možete dobiti savjete nutricionista za gubitak kilograma

„Svakoga sam dana bila uzbuđena stati na vagu jer se moja prekomjerna težina očito smanjivala. I uslijedile su nevjerojatne promjene: izgubila sam 14 kilograma i osjećam se odlično”, kaže Iva (45). 

Kakva su bila vaša prijašnja iskustva s gubitkom težine?

- Vjerojatno nema načina mršavljenja ili „čudotvornog lijeka” koji nisam isprobala. Isprobala sam tablete za mršavljenje, čajeve i pojaseve i hlače za mršavljenje. Bila sam i na nekoliko vrlo drastičnih dijeta. Isprobala sam čak i mučni post zbog svoje prekomjerne težine. Ne preporučujem te metode. Mučite sami sebe, a bez ikakvih rezultata.

Što vas je sada motiviralo da smršavite?

- Kao i svaka žena, stalno razmišljam o skidanju prekomjernih kilograma. Željela samo konačno izgledati dobro — ponajprije radi sebe, ali i kako bi moja rodbina bila ponosna na mene.

Zašto ste odabrali baš stockholmsku dijetu?

- Tražila sam način koji daje brze rezultate jer bih inače brzo odustala od ideje da smršavim. Već sam prije čula za Štokholmsku dijetu. Čula sam da je nekolicini mojih poznanica pomogla da znatno smršave. No, ne vjerujem u ništa sve dok sama ne isprobam i stoga sam naručila svoj plan prehrane za Štokholmsku dijetu. Tješila me pomisao da ću, u najgorem slučaju, dobiti natrag svoj novac, a u najboljem postići vitkije tijelo o kakvom sam dugo sanjala. Nisam imala što za izgubiti osim prekomjerne težine (smije se).

Je li bilo teško slijediti pravila dijete?

- Dijeta nije teška: hrana je ukusna i zasitna u planu prehrane, a priprema je prilično jednostavna. Prve sam rezultate uočila već prvih par dana: izgubila sam 4 kilograma. Da mi je netko rekao da je to moguće, ne bih mu vjerovala! Svakoga sam dana bila uzbuđena stati na vagu znajući da se broj kilogram stalno smanjuje. I uslijedile su uistinu nevjerojatne promjene: izgubila sam 14 kilograma i osjećam se odlično! I, što je najvažnije, konačno sam zadovoljna svojim izgledom! 

Biste li drugima preporučili stockholmsku dijetu? 

- Svakako preporučujem Štokholmsku dijetu svima koji imaju problema s prekomjernom težinom! Isprobajte sami i bit ćete mi zahvalni!

Na StockholmDiet.com izradite plan mršavljenja skrojen posebno za vas i riješite se viška tjelesne težine u samo tjedan dana, na način da i dalje jedete fino i zdravo! Samo danas, svaki posjetitelj internetske stranice primit će besplatno rezultate testa i konzultacije sa stručnjakom za mršavljenje!

Kliknite ovdje – StockholmDiet.com – i izradite svoj individualni plan mršavljenja!
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve
Grupa UniCredit prelazi na Mastercard Touch Card™ kartice prilagođene slijepim osobama
PROMO

Grupa UniCredit prelazi na Mastercard Touch Card™ kartice prilagođene slijepim osobama

Paneuropska banka čija je članica i Zagrebačka banka prva je bankarska grupa koja je lansirala ovu karticu za sve svoje proizvode na 12 tržišta