Obavijesti

News

Komentari 313

Odvratno: Nemoćnog mladića brutalno tuku i traže novac...

Odvratno: Nemoćnog mladića brutalno tuku i traže novac...

Snimka premlaćivanja i iživljavanja nad mladićem širi se društvenim mrežama, a istražuje ju i policija. Iz boksačkog kluba Leonid kažu da je na snimci njihov član koji se ovim činom automatski izbrisao iz kluba

VIDEO

Snimka brutalnog premlaćivanja i zlostavljanja mladića iz Kaštela u nedjelju ujutro dignula je javnost na noge. Sramotno iživljavanje petorice mladića nad nemoćnim momkom, od kojega traže novac stigla je i do PU splitsko-dalmatinske iz koje zasad samo doznajemo da znaju za snimku koja je preplavila internet. Kriminalističko istraživanje je u tijeku, kratko nam kažu, a o rezultatima istrage će izvijestiti javnost.

ŠOKANTNA SNIMKA:

Pokretanje videa...

tuca 00:34

Nasilnici su izabrali žrtvu koja je fizički slabija, nemoćna i to iskorištavaju na najodvratniji način. Kako je razvidno iz snimke, dvojac napada mladića, dvoje stoje po strani dok jedan snima iživljavanje. Snimljena su dva videa, a očito je da su od nesretnog mladića tražili novac. U napadu su najžešći mladić u narančastim hlačama i dugokosi momak koji su žrtvu udarali i nogama i šakama.

- Šta se mora dogodit ovi put? El triba? Ka Uskok kad uđe u kuću? El triba? Il poskok? - pita dugokosi mladića vidno preplašenog nakon što su ga okružili.

Čekaj, kad ćeš s parama? - pita ga drugi.

Čekaj tribam vidit koga pitat – kaže momak spominjući posao na što ga jedan od napadača udara po glavi. Dio razgovora se potom ne čuje zbog zrakoplova.

Žrtva se pokušava zaštititi, diže ruke što je razbjesnilo dodatno napadače.

- Spusti ruku – naređuju mu na što žrtva govori da će nekoga pitati...

- Ajde pitaj da ne bi dobio šakom u glavu – govore mu, nakon čega se uključuje dugokosi mladić opet ga upozoravajući da spusti ruku dok s njim priča. Guraju ga u zid. Žrtva se pravda.

- Neću nikoga tuć, neću nikoga tuć – govori im prestrašeno.

- Spuštaj ruke! - viče mu dugokosi, a potom ga drugi pokušava dohvatiti kružno nogom u glavu. Udaraju ga nogom u vrat. Mladić pada na pod, drži se za glavu.

- Pare, kad ćeš vratit – opet ga pitaju na što žrtva pita koji je dan, a oni ga ismijavaju.

- Dajte mi bogati neki rok – pita ih.

- Imaš dva dana – govore mu.

- Ajde potrudi se svim silama. Za dva sata da si donija dvi ljade kuna - govore mu dok ga šamaraju po glavi i nogom udaraju dok on bespomoćno pada u grmlje. Nakon toga ekipa se razilazi.

Isti tren se sam isključio iz kluba

Iz boksačkog kluba Leonid na Facebooku su napisali kako se pojavila snimka te da je na njoj njihov sada bivši član.

Isti trenutak kada samo saznali da je naš bivši član na snimci, automatizmom se sam isključio, osuđujemo svaki oblik nasilja i svaki član odgovara za sebe i svoje postupke, i ponavljamo još jednom, osuđujemo svaki oblik nasilja. 

Hvala, i ovo je automatski upozorenje za sve članove kluba da kod nas u našem klubu ne trpimo i osuđujemo ovakve postupke. Tolerancija na nasilje je apsolutna nula.

Uskoro više

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 313
VIDEO

Potvrđeno za 24sata: Plenković ide u Europski parlament? Nosit će listu. Ovo su ostala imena...
EU IZBORI

Potvrđeno za 24sata: Plenković ide u Europski parlament? Nosit će listu. Ovo su ostala imena...

Po snazi HDZ-a, Plenković sigurno osvaja petogodišnji mandat na izborima 9. lipnja. To će opet otvoriti raspravu o tome hoće li uopće ostati u Hrvatskoj ako mu ponude pozicije unutar europskih institucija

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti
VIDEO Domovinski pokret: 'Mi ćemo pregovarati sa svima, kao što se pregovara i u ratu...'
'JASAN STAV OKO SDSS-A'

VIDEO Domovinski pokret: 'Mi ćemo pregovarati sa svima, kao što se pregovara i u ratu...'

Domovinski pokret odbija prijedlog Mosta s kojim bi se stvorila velika koalicija koja bi srušila HDZ. 'To nije dobra ideja', rekao je Mario Radić