Obavijesti

News

Komentari 12

Sotin: Opio se pa stolcem nasmrt pretukao baku (81)

Sotin: Opio se pa stolcem nasmrt pretukao baku (81)
5

S. Vukčević (23) pijan je prijetio susjedima Srbima vičući: "Jebo vas Pupovac, selite u Šid!". Baka ga je molila da ide kući, gdje ju je brutalno zatukao

VIDEO

Siniša Vukčević (24) iz Sotina nedaleko od Vukovara u petak je u ranim jutarnjim satima na izuzetno brutalan način ubio svoju baku Maricu Gajić (81). Unuk je baku ubio izudaravši je hoklicom, malim stolcem. Ubojstvo je prijavila njezina kći, koja je malo prije 7 sati došla u posjet majci i nećaku.
Čitavom je događaju prethodilo Sinišino divljanje po selu. Negdje oko 2 sata počeo je lupati po kapiji susjeda Ilije Nježića (81) i njegove supruge Ane (73).
- Bio je pijan i prijetio je da će nam zavrnuti vrat - ispričao nam je Ilija dodavši da im je Siniša prije godinu dana razbio roletne na prozorima. Pritom im je, tvrdi Ilija, vikao: "Jebo vas Milorad Pupovac, selite u Šid!"
Ilija je nakon incidenta odmah pozvao policiju, a Siniša se povukao. Prema Ilijinim riječima, baka Marica je, kad je vidjela što joj unuk radi, došla i odvela ga kući. U strahu od pomahnitalog i pijanog unuka pozvala je policiju.
Policija je, tražeći Sinišu, obišla njihovu obiteljsku kuću i otišla malo poslije 4.30 sati. Susjedi kažu da su malo poslije toga iz kuće čuli veliku buku. No nitko od njih nije mogao ni pretpostaviti da je Siniša nakon odlaska policije nasrnuo na baku i zatukao je hoklicom! Pomahnitali unuk potom je otišao do susjedne pravoslavne crkve, otvorio kapiju i na ulicu pustio rotvajlera. Policiji je kasnije ispričao da je baku izgrizao i ubio susjedov pas!
Policajci nisu povjerovali u njegove riječi. Odveli su ga u policijsku postaju na kriminalističku obradu, koja je trajala cijeli dan.
Mještani Sotina šokirani su jer je baka Marica, nakon što su se Sinišini roditelji rastali, praktički odgojila unuka.
Siniša je, inače, registrirani narkoman te je pod utjecajem narkotika često pravio probleme po Sotinu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Policajca iz Bora priveli jer je odavao informacije o istrazi; Dankin otac bio na poligrafu
POTRAGA ZA DANKOM (2)

Policajca iz Bora priveli jer je odavao informacije o istrazi; Dankin otac bio na poligrafu

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

Samo majka zna što se dogodilo u 89 minuta od nestanka Danke do prijave: 'Ni suzu nije pustila'
VELIKA REKONSTRUKCIJA NESTANKA

Samo majka zna što se dogodilo u 89 minuta od nestanka Danke do prijave: 'Ni suzu nije pustila'

Majka Danke Ilić (2) tek je nakon sat i pol prijavila nestanak kćeri. Prije toga brisala je poruke i pozive. Opet je bila na saslušanju u policiji
VIDEO Policija objavila snimku privođenja muškaraca: Tvrdili su da znaju gdje je Danka (2)
TRAŽILI NOVAC

VIDEO Policija objavila snimku privođenja muškaraca: Tvrdili su da znaju gdje je Danka (2)

BiH - Policija je u četvrtak uhitila troje ljudi iz BiH koji su na TikToku tvrdili da znaju gdje je djevojčica Danka (2), koja je ovog tjedna nestala kod Bora u Srbiji. Uhićeni su na području Hadžića. Naime, trojica muškaraca su tražili 50.000 KM za informacije o nestaloj Danki. Uhićenje je zatražio beogradski Interpol, a odjel za Cyber kriminal locirao je muškarce s pomoću njihove IP adrese. U kuću u kojoj su se nalazili upala je specijalna policija.