Obavijesti

News

Komentari 137

Sotonistički kult ženama rezao grudi, jeo ih i skrivao u kutije

Sotonistički kult ženama rezao grudi, jeo ih i  skrivao u kutije
6

Strava: Banda Trbosjeka iz Chicaga trorizirala je žene 1981. i 1982. godine. To je bio stonski kult koji je žene mučio, silovao, rezao im dojke, jeo ih i masturbirao u njih. Vođa kulta je bio Robin Gecht

VIDEO

Banda Trbosjeka iz Chicaga trorizirala je žene 1981. i 1982. godine. To je bio stonski kult koji je žene mučio, silovao, rezao im dojke, jeo ih i masturbirao u njih. Vođa kulta je bio Robin Gecht koji je nekada radio za serijskog ubojicu Johna Waynea Gacyja. U kultu su bili i Edward Spreitzer te braća Andrew i Thomas Kokoraleis. Sumnjičilo ih se za nestanak 18 žena na području Illinoisa.

Njihova prva žrtva je bila Linda Sutton (28). Ona je oteta u svibnju 1981. godine. Deset dana kasnije njezino su tijelo našli na polju. Tijelo joj je unakaženo i odjeskli su joj lijevu dojku. Godinu dana kasnije napali su opet.

U svibnju 1982. godine oteli su Lorraine Borowski koja je upravo otvarala ured u kojem je radila. Tijelo su našli nakon pet mjeseci na groblju. U istom su mjesecu oteli Shui Mak. I njezino je tijelo pronađeno nekoliko mjeseci kasnije. U srpnju su oteli prostitutku Angel York. Zavezali su je lisicama, odrezali joj dojku i izbacili ju živu iz vozila. Nažalost, opis koji je ona dala nije doveo policiju do bande.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U kolovozu 1982. godine pronađeno je tijelo prostitutke Sandre Delaware na obali rijeke. Izboli su je, zadavili i odrezali joj lijevu dojku. U rujnu iste godine Rose Davis (31) je pronađena u uličici i imala je gotovo iste ozljede kao i Delaware. Mjesec dana kasnije banda je počinila posljednji zločin. Na željezničkoj je pruzi pronađena prostitutka Beverley Washington. Jednu su joj dojku odrezali, drugu izrezali. Preživjela je napad i dala je opis koji je policajce doveo do bande.

Bandu su sumnjičili i za otmicu Carole Pappas, ženu igrača baseballa Milta Pappasa. Ona je nestala u rujnu 1982. Tijelo su našli pet godina kasnije i zaključeno je da je bila riječ o nesreći.

Kada je Gecht prvi put uhićen, pušten je, jer je policija imala premalo dokaza. No istraga je pokazala da je 1981. godine unajmio sobu u motelu zajedno sa svojom trojicom prijatelja. Voditelj motela je rekoa da su često imali glasne zabave i da je vjerojatno riječ o kultu. Policija je onda našla Edwarda Spreitzera i braću Kokoraleis.

Thomas Kokoraleis je priznao da su on i ostali žene odveli do Gechtovog stana koji su nazivali "kapela Sotone". Tamo su ih silovali i mučili. Rezali su im dojke. Rekao je i da su jeli dijelove dojki kao vrstu sakramenta i da je Gecht masturbirao u dojke prije nego ih je stavljao u kutije.

Kokoraleis je rekao da je jednom vidio 15 dojki u kutijama. Banda je na Gechtovom tavanu klečila pored oltara i slušala kako Gecht čita Sotononističku Bibliju.  

Braća Kokoraleis i Spreitzer su priznali zločine dok je Gecht tvrdio da je nevin. Thomas Kokoraleis je osuđen za ubojstva i dobio je doživotnu kaznu zatvora. Kasnije je kazna smanjena zbog priznanja i iz zatvora bi trebao izaći krajem rujna 2017. godine. Njegov brat Andrew je osuđen na smrt i smaknut je u ožujku 1999. godine.  Edward Spreitzer je osuđen na smrt, ali je kasnije smrtna kazna u  Illinois ukinuta. Zadnji smaknuti zatvorenik bio je upravo Andrew Kokoraleis.

Nije osuđen za ubojstva

Gecht na kraju nije osuđen za ubojstva. Nije bilo dovoljno dokaza protiv njega te su braća Kokoraleis kao i Edward Spreitzer odbili svjedočiti protiv njega. Gecht je osuđen za pokušaj ubojstva i silovanje te je osuđen na 120 godina zatvora.

Gechtova majka, sestra i nećak (3) imali su prometnu nesreću kada su 1988. godine vraćali iz zatvora u kojem su ga posjetili. Majka i nećak su poginuli. Sestra je bila u komi i umrla je 1989. godine. 

Gechtov sin David je 1999. godine, zajedno s još dvojicom, optužen za ubojstvo Roberta Cruza. Navodno nije bilo povoda napadu. Cruz je hodao prema svojem automobilu kada su pucali na njega. David je tada imao 18 godina i sudili su mu kao odrasloj osobi. Dobio je 45 godina zatvora. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 137
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a