Obavijesti

News

Komentari 36

Sova predskazala smrt? Jelena je strahovala noć prije ubojstva

Sova predskazala smrt? Jelena je strahovala noć prije ubojstva
1

Moja Jelena je uvježbavala taktove, a vani se čula neka ptica. Jelena mi je rekla da je to sova, te da u njenom kraju ta ptica najavljuje smrt. Bojala se za majku, kaže suprug Zoran

VIDEO

Da je smrt zakucala na vrata obitelji Marjanović u Srbiji, sada već pokojna Jelena Marjanović (33) znala je noć uoči ubojstva, javlja Alo.rs. 

Tog 2. travnja prošle godine, nekoliko minuta nakon ponoći, bila je u studiju i snimala pjesmu sa suprugom Zoranom Marjanovićem kada je čula sovu, koja se oglasila sa krova. 

- Moja Jelena je uvježbavala taktove, a vani se čula neka ptica. Ona mi je rekla da je to sova. Ispuštala je zvukove nalik kuknjavi. Želio sam više od svega na svijetu da je otjeram jer nam je smetala. Međutim, Jelena mi je rekla: 'Nemoj je dirati, ako je otjeraš, donijet će nam nesreću', govori Zoran za Alo.rs. 

Poslušao ju je i bez pogovora nastavio raditi s njom na novoj pjesmi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- U jednom trenutku, Jelena mi je rekla da u njenom kraju ta ptica najavljuje smrt. Dok je pričala o običajima, rekla mi je kako se boji da će njena majka umrijeti, s obzirom da je teško bolesna. Šutio sam jer sam znao koliko je vezana za majku i koliko joj ona znači - govori Zoran. 

Kako sam kaže, nije ni slutio da će sova predskazati smrt njegove žene. Ni on ništa nije osjetio, niti je na Jeleni vidio promjene. 

'Ostavila nas je da se igramo i otišla trčati...'

Onda se opet vratio na taj kobni dan.

-  Inzistirala je da trči tog dana. Kada zbog gužve nije mogla trčati svojom stazom pored Labudovog jezera, onda je odlučila da idemo na nasip. Ona je vozila, a ja sam držao kćer u naručju. Ostavila nas je da se igramo i otišla trčati. Po dogovoru,  došli smo do druge rampe. Nije je bilo, zvao sam je telefonom, nije se javljala. Odmah sam pozvao policiju. Mislio sam da je oteta.  Ljudima svašta prolazi kroz glavu. Misle da imamo novca zbog studija i da ću, ako je otmu, platiti otkupninu - nastavlja Zoran i dodaje da je ubrzo došlo nekoliko policijskih automobila. Tražili su je svi. Angažirali su i pse. Nje nije bilo.  Ni devet meseci kasnije, Zoran ne zna kako Jelena nije nađena taj dan, već tek idući. 

'Još nisam dobio nalaz obdukcije'

Marjanović napominje kako još nije dobio nalaz obdukcije. 

- Ne znam ni čime je, ni kako je ubijena Jelena. Ne znam zbog čega mi nalaz još nisu poslali. Samo se molim Bogu da ubojicu što prije uhite i da ga nikada ne puste iz zatvora - kaže Zoran Marjanović.

'Nisam završio Jeleninu pjesmu'

- Pjesmu koju je Jelena otpjevala noć uoči ubojstva nisam još završio. Ne znam ni kada ću. Imam želju, ali nemam snage. Sve ovo za mene je jako potresno, nemam više ni riječi - tvrdi Zoran.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Potvrđeno za 24sata: Plenković ide u Europski parlament? Nosit će listu. Ovo su ostala imena...
EU IZBORI

Potvrđeno za 24sata: Plenković ide u Europski parlament? Nosit će listu. Ovo su ostala imena...

Po snazi HDZ-a, Plenković sigurno osvaja petogodišnji mandat na izborima 9. lipnja. To će opet otvoriti raspravu o tome hoće li uopće ostati u Hrvatskoj ako mu ponude pozicije unutar europskih institucija

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti
VIDEO Domovinski pokret: 'Mi ćemo pregovarati sa svima, kao što se pregovara i u ratu...'
'JASAN STAV OKO SDSS-A'

VIDEO Domovinski pokret: 'Mi ćemo pregovarati sa svima, kao što se pregovara i u ratu...'

Domovinski pokret odbija prijedlog Mosta s kojim bi se stvorila velika koalicija koja bi srušila HDZ. 'To nije dobra ideja', rekao je Mario Radić