Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Španjolski Fritzl suprugu i kćeri zatočio na 20 godina

Policija je u podrumu kuće otkrila 64-godišnju Macarenu i 60-godišnju Maribel. 90-godišnja majka Petra bila je pokopana u vinskom podrumu

TypicallySpanish
Foto: TypicallySpanish
4 komentara

Španjolac Cesar (90) više od 20 godina držao je utamničene svoje dvije kćeri i suprugu. Policija je u podrumu kuće otkrila 64-godišnju Macarenu i 60-godišnju Maribel. 90-godišnjoj majci Petri nije bilo ni traga. Kada su policajci upitali kćeri gdje im je majka, rekle su da je pokopana u vinskom podrumu.
Policija je u dom supružnika otišla nakon što je gradsko vijeće u Valladolidu zatražilo od socijalne službe provjeru njihovih životnih uvjeta. Supružnici su u kući, naime živjeli bez tekuće vode. Susjedi su ispričali kako godinama nisu vidjeli članove obitelji. Otac Cesar izlazio je jedanput mjesečno po mirovinu. Starija kćer Macarena išla je po vodu, ali nije smjela razgovarati s mještanima. Policija misli da je majka Petra umrla prirodnom smrću. Njezino tijelo pronašli su u 20 centimetra plitkom grobu u vinskom podrumu. Sestre su odveli na psihijatrijsku procjenu.

Možda vas zanima i ovo:
Message