Obavijesti

Promo sadržaj

SPAR pripremio više od 1700 uskrsnih delicija

SPAR pripremio više od 1700 uskrsnih delicija
1

SPAR Hrvatska je za svoje kupce tijekom travnja pripremio više od 1700 proizvoda po akcijskim cijenama

Tako će kupci u sklopu blagdanske akcije na policama SPAR i INTERSPAR trgovina pronaći visokokvalitetne tvrde sireve koji su sniženi do 34 posto, suhomesnate proizvode, dimljene riblje proizvode, svježe meso i svježu ribu, ali i povrće koje će biti sniženo do 20 posto.

Za ovaj period godine SPAR Hrvatska pripremio je posebnu ponudu proizvoda za svoje kupce poput pašteta od jetre, pačje s maslinama, one s tartufima i tartarskog bifteka. Po posebnim cijenama nalaze se i proizvodi SPAR Premium linije koji su sniženi i do 35 posto, poput uskrsne pince pripremljene po tradicionalnoj recepturi, čokoladnog zeca te čokoladnih jaja koji će zasigurno razveseliti one najmlađe.

Za sve koji obožavaju kolače i vole ih pripremati, u novoj akcijskoj ponudi nalazi se i mnoštvo proizvoda neophodnih za pripremu vrhunskih slastica poput suhog voća, margarina, čokolada za kuhanje, pudinga, svježeg sira, keksa. Po akcijskim cijenama kupci mogu pronaći i svu opremu potrebnu za kulinarska umijeća: od kućanskih aparata, preko limova za pečenje, raznih posuda i zdjela pa sve do setova vrhunskih noževa, cjedila i tava, ali i knjige s receptima. Kako bi upotpunili uskršnji stol u ponudi se nalaze i  brojne dekoracije kao što su prigodne košarice za pisanice.

U akciji sniženih uskrsnih delicija nalaze se i suhomesnati proizvodi poput premium šunki, salama, pršuta i kobasica sniženi i do 54 posto. Kada je o šunkama riječ, u bogatoj ponudi SPAR-a Hrvatska kupci mogu pronaći 22 šunke, sve su termički obrađene te je njihova konzumacija moguća odmah bez dodatnog kuhanja. Odlične su za hladno narezivanje, a svi koji to žele iste mogu dodatno kuhati ili peći u kruhu. Uz klasične šunke kupci mogu pronaći i više vrsta rolanih lopatica, od dimljenih, s kožom ili bez kože. 
Kao posebnost ponude valja istaknuti Prašku šunku koju proizvodi Gavrilović, a ona se radi od cijelog komada buta prema tradicionalnoj recepturi te ju je moguće kupiti narezanu ili u cjelini. Ne treba zaboraviti ni rolani pečeni odojak proizvođača Ravlić. Radi se, naime, o iskoštenim dijelovima odojka pečenih u roladi i naknadno vakumiranih kako bi proizvod bio spreman za trenutnu konzumaciju.

Takve šunke idealne su za sve učestaliji oblik kulinarstva koji u zadnje vrijeme uzima sve više maha i na našim prostorima. Radi se francuskom načinu pripreme ili šunki okupanoj u vinu. Kao što i sam naziv govori iznimno je sočna i punog je okusa koji odgovara uglavnom svima. Šunku je samo potrebno lagano zarezati po površini, premazati je smjesom napravljenom od maslaca, senfa, sitno narezane ljutike, meda, bijelog vina i timijana. Za otprilike pola sata pečenja na 180 stupnjeva svi će gurmani kušati nesumnjivo najbolju šunku u svome životu.

Uskršnji stol dodatno će obogatiti i ukusna pića, a u ponudi SPAR-a i INTERSPAR-a svi će kupci pronaći široki izbor vina, ostalih alkoholnih i bezalkoholnih pića od kojih će mnoga biti jeftinija i do 25 posto.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve
Grupa UniCredit prelazi na Mastercard Touch Card™ kartice prilagođene slijepim osobama
PROMO

Grupa UniCredit prelazi na Mastercard Touch Card™ kartice prilagođene slijepim osobama

Paneuropska banka čija je članica i Zagrebačka banka prva je bankarska grupa koja je lansirala ovu karticu za sve svoje proizvode na 12 tržišta