Obavijesti

News

Komentari 13

Spasila život mužu koji je imao rak, a onda je umrla od tumora

V. Britanija: Alistair je imao tumor testisa, a njegova ga je žena Andrea natjerala da ode liječniku i tako mu je spasila život. Kasnije su Andrei otkrili rak pluća i mozga te je umrla

VIDEO

Andrea Flint spasila ja život svojem suprugu nakon što ga je natjera da ode kod liječnika zbog izrasline na testisu.  Kasnije je umrla od raka pluća iako nikada nije pušila.
Andrei (31) su liječnici rekli da su njezini simptomi znak stresa. 

Par se upoznao 2005. godine na utakmici kriketa. U travnju 2006. godine Alistair je ne testisu primijetio izraslinu. Bilo ga je sram otići kod liječnika no Andrea ga je natjerala. Operirali su ga i otklonili mu tumor. Kasnije su mu liječnici rekli da se izliječio. Par je mislio da su teški dani iza njih.

No Andreu su počela boljeti leđa i imala je mučnine. Liječnici su joj prvo rekli da je to zbog stresa. Andrea je sumnjala da ima rak od kojeg je umrla i njezina majka. U veljači 2011. godine imala je napad u automobilu. Hitno su ju odvezli u bolnicu gdje su joj rekli da ima rak pluća i mozga. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'Bili smo u šoku. Andrea nikada nije pušila'

- Bili smo u šoku. Andrea nikada nije pušila. U ožujku 2011. su Andreu operirali i uklonili joj tumor na mozgu. Čekala ju je kemoterapija. Tri mjeseca kasnije smo se vjenčali. Andrea  je još bila iscrpljena, ali bila je prekasna. Bili smo sretni, ali smo i plakali - priča  Alistair. Nakon kratkog medenog mjeseca Andrea se morala vratiti u bolnicu u Londonu. 

- Odlučili smo da ćemo, ako vijesti budu loše otići na put između kemoterapija, a ako vijesti budu bolje da ćemo nešto kupiti, recimo torbu. Sljedećih pet godina Andrea je bila na 50 rundi kemoterapija i 48 zračenja, a na izletu smo bili 25 puta. Andrea je umrla u ožujku 2016. godine. Andrea je živjela mjesec dna dulje nego su to prognozirali liječnici - kaže Alistair. 

- Andrea me natjera da odem liječniku i izliječili su me. Ja sam nju tjerao da ode kod liječnika, ali joj nitko nije mogao pomoći - rekao je Alistair, piše Mirror. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a