Obavijesti

News

Specijalist otkrio tajni način rješavanja bolova u zglobovima

Specijalist otkrio tajni način rješavanja bolova u zglobovima
7

„Ova metoda pobjeđuje bol, ozljede i upale. Nakon 4 tjedna gotovo će svatko imati zglobove poput novih!” - otkrio je jedan od njemačkih najcjenjenijih fizioterapeuta

Upravo on je taj koji se brine za najveće sportske zvijezde u Europi.

Doktor Lukas Hermann u mnogo godina svoje specijalističke prakse testirao je u svojoj klinici nekoliko desetaka rješenja za regeneraciju zglobova. Samo jedno je donijelo toliko iznenađujuće rezultate. Bolovi u zglobovima, koljenima, kralježnici i u mišićima su nestajali gotovo iz dana u dan. Zahvaljujući tome čak su se i osobe s ozbiljnim problemima vraćale u formu u manje od mjesec dana!

„5 godina sam trebao za osmišljavanje ove metode. Pomogla je već više od 2,500 osoba koje su se javile u moju kliniku. Svjestan sam da će pomoći svakome riješiti se bolova i vratiti ispravne zglobove.” - priznaje specijalista.

Kraj borbe protiv bolova

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Revolucionarna metoda njemačkog specijaliste dokazuje se kod osoba bilo koje dobi. Kako kod onih koji imaju lagane bolove u zglobovima, tako i kod onih koji boluju od deformirajućih bolesti ili teških oštećenja koljena i kralježnice. Na brz način eliminira oštru bol i ukočenost i vraća punu funkciju zglobova.

Rezultati metode dr. Hermanna su šokantni. Nakon 30 dana korištenja modernog tretmana povlače se promjene na području oštećene hrskavice zglobova. Kod svakoga tko je koristio ovu metodu, sinovijalna tekućina se zgusnula u prosjeku za 86%. Zahvaljujući tome zglobovi rade kao jako dobro nauljena mašina. Rendgenske snimke su pokazale da su se regenerativni procesi oštećenih zglobova odvijali 3 puta brže nego u slučaju drugih tradicionalno korištenih metoda. To je kao da se zglobove mijenja za nove!

Što odlučuje o toliko brzom oporavku zglobova!

Detaljna laboratorijska istraživanja pokazala su što tako učinkovito i brzo jača zglobove. To je jedinstvena kompozicija prirodnih sastojaka. Nije dovoljno da ona obnavlja oštećenu hrskavicu zglobova nego dodatno ima još i utjecaj na pravilno funkcioniranje mišića oko nje.

Glavni sastojak tretmana je ekstrakt korijena mace. Ta metoda koristi najveću moguću koncentraciju tog ekstrakta koja je ujedno i sigurna za zdravlje. Što je najvažnije, ona se upija gotovo odmah nakon unošenja u organizam. Istraživanja potvrđuju da redovito uzimanje visoke koncentracije korijena mace dubinski obnavlja hrskavične i koštane stanice.

U isto vrijeme povećava se proizvodnja tekućine koja ispunjava prostor između kostiju u zglobovima. To je ključni moment cijelog tretmana. Količina sinovijalne tekućine se smanjuje s godinama i glavni je uzrok krckanja, pucketanja i bolova u zglobovima. Metoda dr. Hermanna rješava taj problem u potpunosti i vraća zglobovima njihovu potpunu funkciju. Ali to nije sve. Korijen mace ima nekoliko desetaka zdravstvenih djelovanja. Prije svega jača i štiti zglobove od opterećivanja i ponovnog oštećivanja.

Revolucija na svjetskoj razini

Nevjerojatnu učinkovitost ove prirodne metode potvrđuje mnogo neovisnih specijalista iz cijele Europe. Među njima i ortoped iz Zadra, dr. Ivan Bravić: "Ova metoda jednostavno rečeno popravlja zglobove. To je prava pravcata revolucija na području ortopedije. Kada bi ju svatko koristio, sigurno ne bih imao posla!".

Do sada je tretman osmišljen od strane dr. Hermanna bio dostupan samo u njegovoj klinici u Munchenu. Od danas svatko tko treba olakšanje od bolova u zglobovima istog trena može ga dobiti!  

Kliknite OVDJE i saznajte kako dobiti revolucionarni tretman koji popravlja zglobove>>>

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!
TRAGEDIJA

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!

Albanki Klevisi Ymeri (29) određen je jednomjesečni istražni zatvor
Grmljavinska nevremena, olujni vjetar i drastično zahlađenje! Stiže velika promjena vremena
VELIKA VREMENSKA PROGNOZA

Grmljavinska nevremena, olujni vjetar i drastično zahlađenje! Stiže velika promjena vremena

Povremeno će padati kiša, osobito od sredine dana kada će mjestimice biti i pljuskova, a ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi. Navečer će u gorju kiša prelaziti u susnježicu i snijeg, piše DHMZ...