Obavijesti

News

Specijalisti iz Njemačke: nova formula izgrađuje 10kg mišića

Specijalisti iz Njemačke: nova formula izgrađuje 10kg mišića
8

Zahvaljujući našoj metodi, dobivanje muške figure sada je dostupno svakome. Ona munjevito gradi mišiće, stoga su je počeli koristiti također i bodybuilderi i sportaši – objavljuju njemački specijalisti

Kako onda djeluju novo otkriveni sastojci koji omogućavaju u mjesec dana dobiti 10 kg isklesanih mišića? 


Najnovije otkriće dijetetičara i stručnjaka sportske medicine sa Instituta za Prehranu i Metabolizam iz Göttingena iznenadilo je svijet bodybuildera i sportaša. Pokazalo se da nedostatak nekoliko sastojaka blokira proces rasta mišića. Radi se o supstancama prirodnog porijekla čiji je zadatak „nagovoriti” stanice da sagore masno tkivo i promijene ga u mišićnu masu. 


100% prirode


Nakon mnogo manjih usporednih istraživanja specijalisti su otkrili da se mušku figuru može najbrže dobiti zahvaljujući BCAA. Pod tom skraćenicom kriju se razgranate aminokiseline, dakle 100% prirodne supstance koje se u žargonu bodybuildera i sportaša zovu „poboljšani L-arginin” te „graditelj bjelančevina”. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.


– Djelovanje BCAA je izvanredno i slojevito. Korištenje ovih razgranatih aminokiselina reducira masno tkivo i stimulira rast mišića.  To je papučica za ubrzanje koju stišćemo kada želimo voziti brže – slikovito objašnjava dr. Maximilian Schuster, direktor Instituta za Prehranu i Metabolizam. Stručnjak spominje da je, zahvaljujući svojoj prirodnoj recepturi, metoda u potpunosti sigurna za zdravlje. - Utvrdili smo da se najkorisnija razina BCAA nalazi u obliku praha koji upravo debitira u Hrvatskoj – dodaje dr. Schuster. 


Ne samo BCAA...


Ali novi preparat nije samo BCAA. Sadrži također kreatin, L-arginin te L-karnitin, dakle snažne organske spojeve koji su neophodni za ispravan rad organizma i mišića. Takvu četverostruku kombinaciju ovih supstanci specijalisti su stavili u prah koji se lagano topi u vodi. Zahvaljujući tome sastojci momentalno prodiru do unutarnjih slojeva organizma. 


Direktor Instituta za Prehranu i Metabolizam objašnjava da se prvi mišići počinju pojavljivati nakon 2 tjedna. U principu nakon mjesec dana korištenja praktički svaki muškarac dobiva 10 kg mišićne mase. Što je najvažnije, BCAA dodatno „pumpa” već dobivene mišiće i neprestano sagorijeva višak masnoća. Zahvaljujući tome muskulatura je jasno vidljiva također i nakon završetka tretmana. 


Međutim, to nisu sve karakteristike BCAA, kreatina, L-arginina te L-karnitina koje su njemački specijalisti uspjeli otkriti. Dodatno iz organizma uklanjaju štetne toksine i naslage, poboljšavaju pravilnu cirkulaciju a u mnogo slučajeva, poboljšavaju i seksualne perfofmanse.   

Ponuda samo na Internetu


Potrošačka istraživanja su dokazala da je, nakon manje od mjesec dana korištenja ovog tretmana,  čak 87% muškaraca – različite dobi i razine fizičke kondicije – primijetilo izrazit rast mišića i snage te smanjenje masnog tkiva. Iz tog razloga formula je brzo dobila priznanje bodybuildera, sportaša i trenera u Njemačkoj, SAD-u, Francuskoj i u Italiji. 


Odnedano je kombinacija BCAA, kreatina, L-arginina te L-karnitina dostupna također i u Hrvatskoj, gdje dobiva sve veću popularnost. Njezina specijalistički potvrđena učinkovitost čini da je se preporuča muškarcima koji žele brže i lakše dobiti mišićnu masu, isklesanu figuru te više energije i snage.  


Specijalno za naše Čitatelje proizvođač je pripremio ponudu na Internetu. Samo će danas proizvod biti dostupan po nižoj cijeni u sklopu kluba za popust – više detalja može se dobiti ako se klikne na link niže.  

Kliknite ovdje kako biste dobili novu formulu za rast mišića

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a