Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Spektakularna rođendanska proslava Saba u Tvornici

Spektakularna rođendanska proslava Saba u Tvornici
4

Nakon trijumfalnog koncerta u ljubljanskom Kinu Šiška, U pol' 9 kod Sabe u zagrebačkoj Tvornici kulture pripremile su pravu slavljeničku svirku. Povoda za slavlje bila su čak dva

VIDEO

Nakon  trijumfalnog koncerta u ljubljanskom Kinu Šiška, U pol' 9 kod Sabe u zagrebačkoj Tvornici kulture pripremile su pravu slavljeničku svirku. Povoda za slavlje bila su čak dva. Slavio se izlazak novog, trećeg po redu, studijskog albuma „Sve je ovo igra“ te okrugla deseta godišnjica postojanja benda.
Koliko srca je ovaj jedinstveni bend osvojio u prvih deset godina postojanja bilo je sasvim jasno pri pogledu na brojnu okupljenu publiku koja je ovacijama dočekala omiljeni bend te na najbolji mogući način, uz pjesmu i ples, s njima proslavila ove značajne događaje.

Ono što je karakteristično Sabama je nevjerojatna količina pozitivne energije, radosti i entuzijazma kojima naprosto zrače i čime mame na ples svoju publiku koja im jednakom pozitivom i uzvraća. Sabe su odsvirale presjek svoje dosadašnje karijere kroz sva tri albuma, a nisu ni zaboravile na pojedince koji su im pomogli u stvaranju benda kakav danas poznajemo. Na pozornici su se Sabama (umjesto Mirele Priselac  Remi koja je u originalu otpjevala pjesmu) pridružile Meritas te svojim nadnaravnim vokalima dodale novu dimenziju prekrasnoj „Ja sam netko drugi“.

Berko Muratović, bubnjar Jinxa , prijatelj i producent benda, gostovao je na bubnjevima na pjesmi „Starimo“, a s posebnim oduševljenjem dočekana je Sabina, odnosno Saba, nekadašnja basistica kod koje su se nekad održavale probe, najčešće u pola 9 te je po njoj bend i dobio ime. Šarmantne Sabe očarale su sve prisutne besprijekornim zvukom i iskrenim emocijama koje su prelile na svoju vjernu publiku. Vrhunac  „vremeplova“ Sabi  bio je novi singl „Tvoji starci me vole“, a publiku je posebno oduševio duet Martine Zvonić i Ane Opalić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

„Tvoji starci me vole“ rasplesala je sve prisutne, a Sabe su snimku pjesme pustile još jednom na samom kraju koncerte te kao prave slavljenice, plesom obilježile ovu veliku obljetnicu.

Nakon „pokorene“ Ljubljane i Zagreba, turneja #Barmeisprobaj nastavlja se u beogradskom Domu omladine 8. Studenog. Ulaznice potražite putem linka.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.