Obavijesti

Promo sadržaj

Spektakularni Advent u kosi u hotelu Puntijar

Spektakularni Advent u kosi u hotelu Puntijar
11

U hotelu Puntijar, Gračanska cesta 67, Zagreb, u pokroviteljstvo grada Zagreba te uz prisustvo izaslanice gradonačelnika Zoja Puljak, tvrtka Shapeit jdoo iz Zagreba, organizirala je prvi Festival kose - Advent u kosi

Žiri u sastavu Mina Petra Petričec, Nera Karolina Barbarić, Dubravka Trojanović, Štefanija Lazar, Snježana Križnjak, Jelica Potočki, Višnja Loparić i Natalija Prica imao je težak zadatak u odabiru jer sve prikazane frizure bile su prekrasne te je svaka imala neki motiv Adventa koji se dobro uklopio u čitav dojam samog modela. 

Kristalni svijet za najljepši make-up dobio je model pod nazivom Čarolija Istre kojeg potpisuje Sanela Moscarda, frizerski salon SANY iz Pule koji je nosio kreaciju modnog dizajnera Saša Obradović. Kristalnui svijet u kategoriji "đaci - natjecatelji" pripao je učenici Adriani Kesak te njenom modelu pod nazivom "Zagorski sjaj u kosi" i učenici Ivana Tupek te njenom modelu "Sljemenska kraljica", a natjecali su se učenici srednje strukovne škole Oroslavlje. 

Make up je radila Divna Maričić. Kristalni svijet za najljepši opći dojam prvog Adventa u kosi u Zagrebu što uključuje frizuru, haljinu te make up dodijeljen je Nikolini Levak, frizerski Salon Elena iz Zlatara. Haljinu je izradila modni kreator Martina Kulfa a make up Ana Jajtić. Kristalni svijet za najljepšu Advenstku frizuru dodijeljen je Josipu Križnjak, JK style hair studio iz Zagreba uz maštovitu kreaciju Tomislave Matinić te makeup Mateja Jokić. 

Model pod nazivom "Lička snježna princeza" koje potpisuje Anita Šapina, frizerski salon Anita iz Korenice zbog motiva Like u kosi izazvao je veliku pozornost. Da frizeri mogu svojim rukama napraviti frizuru te izraditi odjeću, cipele i makeup to dokazuje model pod nazivom "Snježna dama" što potpisuje Dragica Milić, salon D iz Pušća Donja. 

Na kraju spektakularnog Adventa u kosi, glavni sponzor, vlasnik hotela Puntijar, Zlatko Puntijar, otvorio je šampanjac sa sabljom za sve prisutne te im omogućio da razgledaju muzej u sklopu restorani "Stari Puntijar" koji postoji 180 godina na istoj adresi Gračanska cesta 65, Zagreb.. Slastičarna Monika iz Samobora razveselila je sve sa krasnim tortama. Bukete prekrasnog cijeća svojim kućama ponijeli su nagrađeni frizeri a cvijeće su izradili cvjećarnica "Immpretelle", vlasnik Tereza Barozin, Trg Petra Preradovića bb,, cvjećarnica Zdrava Vrljić, Barčev trg 16, te cvjećarnica Ljubica Rukljić, Meštrovićev trg 16. 

Svaki sudionik Adventa u kosi dobio je malo licitarsko srce koje je izradila Nevenka Vrkljan te bocu vina koju je donirao Dinko Katura iz Cork& Barrel iz Zagreba.

Medijski pokrovitelj je magazin Svijet Vital, a fotografije je snimio Ognjen Karabegović, a Kristalni Svijet je izradila Jasmina Vrljić, grafička dizajnerica stakla. Isto tako sve nagrađene na kraju razveselila je trgovina Inglot, Avenue Mall, Zagreb sa prekrasnim paketima dekorativne kozmetike iz asortimana trgovine Inglot.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Plodine stigle i u Korenicu
PROMO

Plodine stigle i u Korenicu

Otvorenjem supermarketa u Korenici, Plodine su dosegle broj od ukupno 134 supermarketa diljem Hrvatske, te najavljuju nastavak širenja maloprodajne mreže.

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"
PROMO

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"

U jeku izborne kampanje i brojnih poruka koje nas okružuju svaki dan, nismo mogli ne primijetiti jednu koja će se svidjeti svima
Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću
PROMO

Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću

Matko Šišak u Vukomeriću vodi akademiju prirodnog graditeljstva, gdje se polaznici kroz 12 dana uče graditi kuće od prirodnih materijala poput drva, slame i gline