Obavijesti

Promo sadržaj

Splićanin uplatio 20 kuna, a dobio 261 tisuću kuna

Splićanin uplatio 20 kuna, a dobio 261 tisuću kuna
2

Kakva 'zmija'. Popularnim kladioničarskim izrazom najbolje je opisati listić kojeg je jučer u splitskom Trsteniku uplatio igrač Germania Sport kladionice

Kakva 'zmija'. Popularnim kladioničarskim izrazom najbolje je opisati listić kojeg je jučer u splitskom Trsteniku uplatio igrač Germania Sport kladionice. On je nanizao 18 uglavnom samo nogometnih parova, sve s vrlo pristojnim tečajevima jer je najmanji bio 1,80, uplatio 20 kuna, a za svaki slučaj se osigurao sistemom 13 od 18. I čekao.

Prva utakmica igrala se s početkom u 12:30, Inter je lagano savladao Tudorov Udinese pa je prvi par zaokružen. Uslijedio je Anderlecht, Fiorentina, hendikep na Spal, 'oba daju i 3+' na Chievo – Crotone, pa 'iks' na Kopenhagen – Brondby. Listić je dosta dobro krenuo, a onda je uslijedio pad. Prvi i ispostavit će se – jedini.

Tražio je naš igrač mini iznenađenje na derbiju austrijskog prvenstva između Salzburga i Sturma. Očekivao je da domaćini neće pobijediti, a kada je Peter Žulj, napadač hrvatskog porijekla u 40. minuti doveo Sturm u vodstvo, izgledalo je kao da bi se i taj par mogao zaokružiti. No, Salzburg je izjednačio u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena, Duje Ćaleta-Car je u 54. dao gol za 2:1 'crvenih bikova', a do kraja je Salzburg zabio još dva gola. Prvi par je pao.

No, ostalo je išlo dobro po Splićanina. Prošao je jedini teniski meč, pobjeda Souse nad Tiafoeu, prošlo je 'oba daju i 3+' na Rudeš- Hajduk, pa onda i Monaco, Chelsea, 'iks' na Elfsborg – AIK, pa Sassuolo, Standard i Sonderjyske.

Tamo negdje oko 20 sati listić je već bio dobitak, prošlo je 14 parova, a ostale su još tri utakmice.

U 72. minuti El Clasica, naš je Splićanin počeo slaviti jer je Bale dao gol za 2:2 i trebalo je čekati da ta utakmica završi, Tampa Bay je povela u 15. minuti druge trećine protiv Bostona i zadržala tu prednost, a Payet je u 72. minuti donio pobjedu Marseillu protiv Nice.

To je značilo samo jedno – prošlo je 17 od 18 parova i naš je Splićanin ostvario 261.720 kuna dobitka od čega je bonus Germania Sport kladionice 34.834 kune. A da je Sturm uspio zadržati 'nulu' u Salzburgu, dobitak bi bio gotovo milijun kuna. No, ne vjerujemo da naš Splićanin previše tuguje zbog toga. Ipak je uplatio samo, podsjećamo, 20 kuna.

(Listić možete pogledati i OVDJE.)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Goldman Graff je prvi izbor za investicijsko zlato: Sigurnost, kvaliteta i stručnost
PROMO

Goldman Graff je prvi izbor za investicijsko zlato: Sigurnost, kvaliteta i stručnost

Investicijsko zlato sve je traženiji oblik ulaganja u Hrvatskoj. U protekloj godini, prema javno dostupnim podacima, Hrvati su kupili oko 300 milijuna eura vrijednosti u plemenitim metalima

Prihvaćamo li liječene ovisnike u društvu?
PROMO

Prihvaćamo li liječene ovisnike u društvu?

Ključna poruka analize Europskog izvješća o drogama iz 2023. jest „Svugdje, sve i svatko“.
Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu
PROMO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a