Split: Konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća 29. srpnja | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 3

Split: Konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća 29. srpnja

Split: Konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća 29. srpnja

Konstituirajuća sjednica splitskoga Gradskog vijeća održat će se u petak, 29. srpnja i na njoj će biti izabran predsjednik i dva dopredsjednika tog vijeća, priopćeno je u petak iz Gradske uprave

VIDEO

Dnevnim je redom predviđen izbor Mandatne komisije, izvješće Mandatne komisije o mandatima članova Gradskog vijeća i utvrđivanje člana vijeća koji će predsjedati sjednicom do izbora predsjednika.

Vijećnici će svečano prisegnuti, a bit će izabran i Odbor za izbor i imenovanja.

Na nedavnim prijevremenim izborima za gradonačelnika kandidat stranke Centra Ivica Puljak ponovno je izabran na tu dužnost, a njegova je stranka u splitskome Gradskom vijeću, koje ima ukupno 31 vijećnika, osvojila 15 vijećničkih mandata, jedno manje od potrebne većine.

Puljak preuzeo vlast u Splitu
Puljak preuzeo vlast u Splitu

Dogovor s potencijalnim partnerima u visokoj fazi realizacije

U utorak, 12. srpnja Ivica Puljak potvrdio je za Hinu da je taj dan vodio razgovore o budućoj suradnji u Gradskom vijeću s vodstvom gradskog SDP-a i Mosta. Tada je rekao da nisu razgovarali o tome tko će biti na čelu Gradskog vijeća, nego o modalitetima suradnje.

Puljak i njegovi zamjenici Bojan Ivošević i Antonio Kuzmanić preuzeli su 15. srpnja u Banovini vlast od Vladine povjerenice Mirne Veže.

Danas je Hina neslužbeno iz izvora bliskih stranci Centru doznala da je "dogovor s potencijalnim partnerima u visokoj fazi realizacije".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO