News

Komentari 58

Dvojac na ispitivanju zbog ranjavanja Branka (32) zvanog 'Naranča', već poznatog policiji

Dvojac na ispitivanju zbog ranjavanja Branka (32) zvanog 'Naranča', već poznatog policiji

Branko M. (32) teško je ozlijeđen u pucnjavi u ponedjeljak navečer, ima ozljedu glave nakon ranjavanja iz vatrenog oružja. Okolnosti događaja još se utvrđuju. Ranjeni muškarac je u splitskoj bolnici gdje se bori za život

Zbog ranjavanja 32-godišnjeg Branka M., zvanog Naranča, splitska policija na kriminalističko istraživanje dovela je dvojicu muškaraca koje ispituju u vezi okolnosti pucnjave na Klisu. Dojavu o vatrenom obračunu policija je dobila u ponedjeljak u 22.55 sati. Koliko je do sada poznato, Naranča je ranjen na području Klisa, a s teškom ozljedom glave izbačen je iz automobila na staroj kliškoj cesti, u blizini tunela. U trenutku dolaska Hitne pomoći bio je bez svijesti te je prebačen u splitsku bolnicu. Utvrđene su mu teške i po život opasne ozljede.

Na ispitivanju su, kako doznajemo, S. F. iz Konjskog kojega policija nije zatekla u kući, već ga je uhitila nekoliko sati kasnije u Cisti Provo, mjestu na pola puta između Trilja i Imotskog. Osim njega, u službene prostorije doveden je i H. N. koji se također ispituje u vezi navedenog događaja.

Kako nam kažu u PU splitsko-dalmatinskoj, kriminalistička obrada je još uvijek u tijeku, a o svemu je obaviješteno i Županijsko državno odvjetništvo u Splitu.

Branko M. inače je od ranije poznat policiji i to posjedovanju većih količina droge, uglavnom marihuane te amfetamina, zbog čega je uskoro trebao ići na izdržavanje zatvorske kazne, dok je S. F. proteklih godina punio stupce crne kronike zbog nasilničkog ponašanja i tučnjava.

Najčitaniji članci