Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
13 komentara

Spot s hrvatskim sportašima i umjetnicima najbolji na svijetu

Pismom zahvale Hrvatskoj turističkoj zajednici javio se Marin Čilić. Naš poznati tenisač poručio je da je ponosan što je sudjelovao u ovom projektu...

Foto: screenshot/Youtube
13 komentara

Trominutni spot Hrvatske turističke zajednice, u kojem se pojavljuju Luka Modrić, Mario Mandžukić, Dejan Lovren, Ivan Rakitić, Mateo Kovačić, Dario Šarić, Marin Čilić, glazbenici Maksim Mrvica i 2Cellos te glumica Zrinka Cvitešić, odlukom američkog stručnog i predstavničkog žirija Citizine Networksa i National Association of Broadcasters (NAB), osvojio je prestižnu nagradu „Travel Video Awards“ u kategoriji najboljih videa turističkih organizacija.

Promidžbeni video pod nazivom ''Ambasadori našeg turizma'' prepoznat je i kod obične publike. U online glasanju dobio je najviše glasova, te je proglašen najboljim turističkim promotivnim spotom za 2017.  godine.

Priznanje je u Las Vegasu od Philipa DeBevoisea, osnivača i predsjednika Uprave Citizine.tv preuzeo direktor Hrvatske turističke zajednice Kristijan Staničić koji kaže kako je nagrada potvrda da u Hrvatskoj turističkoj zajednici, zajedno s partnerima, kreiraju vrhunske promotivne sadržaje koji su međunarodno prepoznati i prihvaćeni od struke, ali i od brojnih ljubitelja putovanja diljem svijeta.

HTZ OSVOJIO NAGRADU Hrvatska ima najbolji turistički video: 'Ovo je stvar prestiža...'

 – Čestitam svim finalistima i nominiranima. Stvar je prestiža osvojiti nagradu u ovako jakoj konkurenciji – dodao je Staničić.

Nagrade su se, inače, dodjeljivale u devet kategorija, a prijavljeno je bilo 360 projekata, s tim da je svaka kategorija imala po četiri finalista. U kategoriji za najbolji promotivni video turističke organizacije, u kojoj je HTZ-ov spot odnio pobjedu, bile su čak 44 prijave, a u uži izbor uz nas su ušli videouradci Perua, Kolumbije i Jordana. Na nagradu je posebno ponosan glavni režiser promotivnog videa Nevio Marasović.  

– Nakon fantastičnih reakcija domaće i inozemne javnosti, iznimno sam ponosan što je naš trud i entuzijazam prepoznat od strane Citizinea. Ova nagrada pripada svima nama, ali također pripada i cijeloj Hrvatskoj – kaže Marasović. Glavna savjetnica ministra turizma Barbara Mesić podsjetila je da su se naši sportaši i umjetnici iz spota odrekli honorara u dobrotvorne svrhe.

POŽURITE I GLASAJTE! Spot iz Hrvatske nominiran za najbolji turistički video godine!

– Odličan plasman promotivnog spota rezultat je jedinstva i zajedničkog rada na promociji onog najboljeg od hrvatskog turizma, a posebno mi je drago što smo u njega utkali i humanitarnu notu. Ovim putem još jednom bih zahvalila našim sportašima i umjetnicima, koji su besplatno sudjelovali u promociji naše zemlje, a u ime kojih smo dodijelili sredstva udrugama koje pomažu i brinu o bolesnoj djeci i djeci s posebnim potrebama – riječi su Barbara Mesić, kojoj se pismom zahvale javio Marin Čilić. Naš poznati tenisač poručio je da je ponosan što je sudjelovao u ovom projektu, javlja Večernji list.  

Ministar Gari Cappelli smatra da je nagrada dokaz uspješnog marketinškog pozicioniranja Hrvatske na stranim tržištima te potvrda progresivnosti u pristupu prezentiranja turističkih potencijala Hrvatske u cijelome svijetu.

– Izuzetno sam ponosan na svoj tim u Ministarstvu turizma koji je ovom projektu pristupio proaktivno i inovativno te s Hrvatskom turističkom zajednicom stvorio promotivni video čiju je kvalitetu prepoznala svjetska stručna javnost – poručuje Cappelli. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message