Obavijesti

News

Komentari 11

Spremni izlaze na izbore: Daju recepte, slike i novac

Spremni izlaze na izbore: Daju recepte, slike i novac
4

Direktni izbori za gradonačelnika u svibnju potiču kandidate na kreativne ideje i upotrebu interneta, a svi su oni za fotelju spremni dubiti i na glavi

VIDEO

Čušpajz od buče, mišancija od tri vrste divljeg zelja, juneći ramstek iz paca samo su neki od najboljih recepata iz domaće kuhinje aktualnoga gradonačelnika Milana Bandića. Sladokusci ih mogu pregledati na Bandićevim web stranicama. Kako uspješno baratati novcem, naučio je tijekom studija žbukajući fasade po Mikulićima i Črnomercu.
- Još pamtim uzbuđenje što me obuzelo onog lipanjskog jutra 1974. kada sam u smeđi kovčeg od skaja stavljao plan Zagreba, dva kompleta donjeg rublja, traperice i dvije majice - dirljivo piše Bandić ne bi li izmamio simpatije glasača i po treći put zavladao metropolom. HDZ-ov Jasen Mesić ima sličnu taktiku. Izvadio je fotografije iz djetinjstva i predstavio se kao novo lice Zagreba.
O planovima za razvoj grada ipak mnogo manje govori, kao i većina drugih kandidata poput Tatjane Holjevac, naprimjer. Ona se, pak, namjerila na Mesića, optužujući ga da su joj volonteri HDZ-a ukrali štand.
Josipa Kregara, najozbiljniju prijetnju Milanu Bandiću, optužuju da glasove studenata kupuje puštajući ih na ispitima.
- Svi koji su za mene volontirali bili su umirovljenici i zaposlenici - objašnjava profesor i dekan Pravnog fakulteta u Zagrebu.
Ni na jugu ne pušu drugačiji vjetrovi. Dok narodski čovjek Željko Kerum i dalje daruje novac šakom i kapom, bivša prostitutka i pornozvijezda, a danas nezaposlena majka Lidija Šunjerga želi u Kaštele udahnuti novi život. Ali, fotelju želi i zato što ima premala primanja. Za treći mandat u Dubrovniku bori se Dubravka Šuica. Za pobjedu najavljuje da će jedan od gradskih parkova namijeniti za rekreaciju za umirovljenike. Zlobnici su odmah pitali hoće li otvoriti i dućan za - Viagru. Bivši saborski zastupnik Antun Kapraljević koji želi preuzeti kormilo Našica jedini je s kolegom Jakšom Marasovićem ispunio test inteligencije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca