Obavijesti

News

Komentari 16

Špricao žene i curice spermom: Silovao djevojčicu (9) još 1997.

NJEMAČKA. Muškarac je spermom punio injekcije i prskao žene i djevojke na cesti, u restoranu... Još je uvijek na slobodi iako ga sumnjiče da je 1997. godine silovao curicu koja je tada imala devet godina

VIDEO

Policija u njemačkoj saveznoj pokrajini Baden-Württemberg je riješila slučaj silovanja iz 1997. godine, objavio je Stern u subotu. Muškarca koji danas ima 55 godina policija je uhvatila jer je zadnjih godina nekoliko žena i djevojčica pošpricao svojom spermom

Prije 21 godinu netko je silovao djevojčicu (9) u gradu Pforzheim. Prijetio joj je nožem, natjerao da uđe u podrum i silovao. Policija je tada našla spermu, ali trebale su proći desetljeća kako bi pronašli DNK koji se poklapa.

Žena (34) je u Karlsruheu prelazila cestu, a slijedio ju je nepoznati muškarac. Malo kasnije žena je shvatila da na hlačama ima spermu.

Policija je otkrila da DNK odgovara uzorku uzetom 1997. godine. Prošle godine u travnju opet u Karlsruheu je djevojčica (13) primijetila tekućinu na svojem koljenu dok je čekala u redu u fast-food restoranu. Opet se ispostavilo da je riječ o spermi.

Tjedan dana kasnije policija je uhitila muškarca u trgovačkom centru u Karlsruheu. On je u kabini za presvlačenje snimao curicu (7). Kod njega su našli nekoliko injekcija napunjenih spermom. Pokazalo se da DNK odgovara uzorku uzetom 1997. godine. 

No, muškarca prošlog proljeća nisu uhitili jer ga je sudac pustio na slobodu. Tek prošli tjedan je muškarac došao s odvjetnikom i priznao zločin iz 1997. godine i više napada spermom. Policija sada istražuje je li imao još žrtava.

Zločin iz 1997. bi prema starom zakonu zastario poslije 20 godina, ali je izmjena zakona iz 2015. to spriječila.

U tijeku je priprema optužnice, ali se 55-godišnjak još nalazi na slobodi, jer, prema procjeni suca, opet nema osnova za pritvor. 

Foto:Ilustracija

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!
S PRVOG KATA

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!

Policija iz Našica jutros oko 7 sati je pokušala realizirati dovedbeni nalog koji je Županijski sud u Osijeku raspisao za 47-godišnjakom kojeg je trebalo dovesti u Zatvor u Zagrebu
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...