Obavijesti

News

Komentari 83

'Sramotno je što predsjednica ne komentira krizu u Agrokoru'

'Sramotno je što predsjednica ne komentira krizu u Agrokoru'
1

"Prije mjesec dana zbog učestalih gafova predsjednice Kolinde Grabar Kitarović pitali smo se je li ona dorasla funkciji koju ima. Sada naše pitanje dobiva jasan odgovor"

VIDEO

Hrvatska narodna stranka poručila je u utorak kako je šutnja predsjednice Kolinde Grabar Kitarović oko krize u Agrokoru sramotna. 

- Prije mjesec dana zbog učestalih gafova predsjednice Republike Kolinde Grabar Kitarović pitali smo se je li ona dorasla funkciji koju ima. Danas, u trenutku kada je država ugrožena ozbiljnom situacijom u Agrokoru, a predsjednica Republike šuti, naše pitanje dobiva jasan odgovor. 

Zaista je nevjerojatno da od predsjednice Republike u ovako ozbiljnom trenutku građani nisu čuli niti jedan stav, niti jedan prijedlog, niti jednu riječ o krizi neviđenih razmjera. Predsjednica Republike šuti o Vladinom „lex Agrokoru“, o njegovoj ustavnosti, šuti o položaju dobavljača i radnika, dok je, ne tako davno, u nekim drugim situacijama glasno govorila kako će „lupati šakom o stol“.

HNS, kao liberale i stranku koja je u ovoj krizi ponudila konkretna rješenja kojima bi se zakonski zaštitili dobavljači i riješio dio krize, zabrinjava takvo ponašanje. Nažalost, ignoriranje gorućih problema zemlje samo je nastavak već ustaljenog obrasca ponašanja Kolinde Grabar Kitarović. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sjetimo se samo relativiziranja slučajeva govora mržnje i netolerancije, skandaloznih izjava u kojima predsjednica govori da DORH ne bi trebao istraživati prošlost, obrušavanja na medije i na dio hrvatskih veleposlanika, ali i čitavog niza drugih, potpuno neprimjerenih izjava i afera, poput afere čokoladice ili afere Lozančić.

Šutnja u ovako važnom trenutku još je jedan u nizu dokaza da je Kolinda Grabar Kitarović potpuno nedorasla svojoj funkciji i da zato građani gube povjerenje u institucije, u ovom slučaju instituciju predsjednika/ce države- napisali su u priopćenju. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Slaže li se Vlada PP? Penava je rješenje za ostanak HDZ-a na vlasti. Ovo su glavne prepreke
PENAVA 'NA IZVOL'TE'

Slaže li se Vlada PP? Penava je rješenje za ostanak HDZ-a na vlasti. Ovo su glavne prepreke

Plus+ Ako je Penava spreman uzeti sve što mu Plenković ponudi, u zamjenu za Pupovčev “skalp”, onda imamo vladu