Obavijesti

News

Komentari 99

Srb: Đapićevi 'trabanti' su nam oteli računalo, sliku, namještaj

Srb: Đapićevi 'trabanti' su nam oteli računalo, sliku, namještaj
2

Prema Srbovim riječima, nakon odluke o isključenju Ante Đapića iz stranke, njegovi pristaše kad nisu dobili ključeve dobro su ispraznili prostorije stranke

VIDEO

Premda se na nedavnoj javnoj objavi svoje kandidature za gradonačelničko mjesto u Osijeku ogradio od HSP-a, stranke u kojoj je na čelnim mjestima boravio više od 20 godina, izgleda da Anto Đapić i njegova bivša stranka još nisu završili zajedničku priču. Naime, na nedjeljnoj konferenciji za novinare, Daniel Srb, predsjednik HSP-a, prozvao je pristaše Ante Đapića da su "opustošili prostorije osječke podružnice stranke".

- Đapićevi trabanti su odnijeli računala, namještaj, dio arhiva, pečate, govornicu i sliku Ante Starčevića, rekao je Srb. 

Prema Srbovim riječima, nakon odluke o isključenju Ante Đapića iz stranke, njegovi pristaše su od administrativnog tajnika HSP-a tražili ključeve, a potom dobro ispraznili prostorije stranke.

Prije deset dana pismeno sam upozorio bivšeg predsjednika podružnice, Josipa Vukovića, da izvole vratiti sve što su odnijeli ili ćemo u protivnom sve prijaviti policiji. Pričekat ćemo još nekoliko dana pa ćemo vidjeti što ćemo poduzeti, kaže Srb.

Đapić nema komentara

Anto Đapić nije htio komentirati navode Danijela Srba, a Josip Vuković je samo rekao da bi Srbu "bilo pametnije baviti se saniranjem stranke nego Antom Đapićem".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...