News

Komentari 53

Srbija: Izašao iz zatvora, zaklao ženu pa ubio svoje dvije kćeri. Mlađa je imala tek 15 godina

Srbija: Izašao iz zatvora, zaklao ženu pa ubio svoje dvije kćeri. Mlađa je imala tek 15 godina

Monstrum kod Sombora imao je zabranu prilaska supruzi koju je zlostavljao. Nju je prvo ubio. Potom je prešao na kćeri (19 i 15 godina). Zapalio je kuću koja je eksplodirala. Našli su i njegovo tijelo

Stravičan zločin šokirao je stanovnike Sombora u Vojvodini.

Zdravko Goranović (59) prvo je zaklao suprugu Miru, a potom zapalio kuću u kojoj su se u tom trenutku nalazile i njegove kćerke Anastasija (19) i Anabela (15) Goranović. Zdravko je prije samo nekoliko dana izašao iz zatvora.

Imao je i zabranu prilaska obitelji i osuđivan je za obiteljsko nasilje. Nakon masakra se ubio. 

Kako otkrivaju susjedi, Zdravko je imao zabranu prilaska obitelji jer je godinama je prijetio svojoj bivšoj ženi te ju zlostavljao. Supruga Mira zbog njega je neko vrijeme provela i u "sigurnoj kući" kako bi izbjegla zlostavljanje, piše kurir.rs

Svi su u šoku i zgroženi.

Pokojna Anastasija (19) nedavno je završila srednju školu i radila kao šminkerica, dok je mlađa Anabela (15)  tek krenula u prvu godinu srednje škole. Najprije se strahovalo da je ubio i sina, no kasnije se ispostavilo da je sin prijavio požar.

Susjedi kažu da su oko podneva čuli strašnu detonaciju koja ih je uznemirila, a kada su izašli vidjeti što se događa, primijetili su da gori Goranovićeva kuća. Odmah su pozvali sina Mirjane i Zdravka, koji tamo ne živi.

Mladić je pozvao policiju i došao u roditeljski dom, te zatekao užas.

Susjedi nisu imali neko dobro mišljenje o Goranoviću

- U mladosti je vrlo kratko radio u policiji, kao i njegov otac. Međutim, brzo je napustio službu i nastavio se baviti zanatom. Bio je TV majstor, električar - kažu susjed obitelji.

- Bio je poznat po incidentima. Njihovi problemi su dugo trajali, on je jednostavno lud čovjek. Takav je od rođenja. Lud! Lud je rođen - rekli su susjedi. Osim obiteljskog nasilja Zdravko je imao i podeblji dosje.

Prijetio zamjeniku državnog odvjetnika

Prije jedanaest godina dospio je u žižu javnosti jer je u dvorištu kuće zamjenika državnog odvjetnika u Somboru, Vladimira Šakića pronađena kartonska kutija u kojoj se nalazila kopija ručne bombe, a pokraj nje je stajala i prijeteća poruka.

- Optužio si nevinog čovjeka. Još uvijek imate vremena učiniti pravu stvar. Inače prvo materijalna šteta, a onda idemo dalje. Brini prvo o svom sinu, zatim o svojoj ženi i sebi. Sljedeći put može biti nešto eksplozivno u paketu. Razmislite ozbiljno o svemu - stoji u poruci koju je otkrio Šakićev sin, koji je tada imao 13 godina.

Prije nego je vidio paket dobio je telefonski poziv da izađe u dvorište i pogleda u kartonsku kutiju od cipela. Razlog tog istupa Goranovića je optužnica koju je Šakić podigao protiv njega za kazneno djelo neovlašteno držanje eksplozivnih materija.

 

Najčitaniji članci