Obavijesti

News

Komentari 20

Srbija: Manekenka spasila čovjeka koji se htio ubiti

Srbija: Manekenka spasila čovjeka koji se htio ubiti
4

Šećući Brankovim mostom, lijepa je manekenka vidjela muškarca da stoji s druge strane ograde. Pozvala ga je na kavu i kazala mu da je život lijep

VIDEO

Katarina Vučetić, 25-godišnja manekenka, toga ponedjeljka se vraćala s castinga za spot Julija Iglesiasa. Prelazeći preko Brankova mosta u Beogradu, vidjela je policijsku patrolu okupljenu oko čovjeka koji je stajao s druge strane ograde mosta. Muškarac je bio odlučan da svoj život skonča skokom u rijeku. Ugledavši ga, upitala ga je zašto to radi i zar ne vidi da je život lijep. Kaže da je točno osjećala kako bi trebala nastaviti razgovor s tim čovjekom.
- Pitala sam ga hoće li mi reći što se dogodilo i tko ga je povrijedio. Ponudila sam mu cigaretu ili da odemo kupiti nešto slatko. Razgovor je tekao. Pričala sam mu o svojim krahovima i o tome kako se oni mogu riješiti i da život ne treba stati. Rekla sam mu da može raditi puno toga i da bi bilo bolje da s djecom ode na Adu - pričala je lijepa manekenka. Situacija je tako između njih postajala sve opuštenija, a Katarina sve sigurnija da može odgovoriti čovjeka od samoubojstva.
- Što će sada misliti svi ovi ljudi? Da skačeš radi mene? Hajde prijeđi na ovu stranu, idemo na kavu, ti častiš! - kazala mu je Katarina. Opušteniji je postao i potencijalni skakač s mosta pa joj je rekao da on ne pije kavu, a ni opcija čaj mu se ne sviđa te da bi on popio sok. Dodao je, gledajući policijski auto, i kako je siguran da će imati besplatan prijevoz. Konačno je odustao od ideje da se ubije i uhvatio je Katarininu ruku. Lijepoj je manekenki sada jedino žao što ipak nisu otišli na sok jer su muškarca prema proceduri odvezli u bolnicu. No on joj je kazao da se ne ljuti. Ulogu u spotu nije dobila, ali kaže da taj dan sigurno neće nikada zaboraviti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.
IZ MINUTE U MINUTU

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović