News

Komentari 14

Sretnici iz Zagreba isplatili jackpot od 1,7 milijuna kuna: 'Nisam vjerovala, kupit ću stan'

Sretnici iz Zagreba isplatili jackpot od 1,7 milijuna kuna: 'Nisam vjerovala, kupit ću stan'

Uvijek uplaćuje na istom mjestu u Martićevoj 70 u Zagrebu te uvijek igra iste brojeve koji svaki za sebe imaju posebnu važnost. Prije osvajanja ovog dobitka i nije bila uvjerena da će baš nju dotaknuti sreća

Sretnici iz Zagreba na račun je sjelo skoro 1,7 milijuna kuna koje je osvojila u igri Loto 7 Hrvatske lutrije.

- Već dugo vremena želja mi je bila kupiti veći stan i sada je to moguće. Hvala Lutriji na ispunjenju moje velike želje - rekla je dobitnica koja je, 27. svibnja, pogodila kombinaciju brojeva za 6+1 dobitak i osvojila 1.674.291,90 kuna. 

Uvijek uplaćuje na istom mjestu u Martićevoj 70 u Zagrebu te uvijek igra iste brojeve koji svaki za sebe imaju posebnu važnost. Prije osvajanja ovog dobitka i nije bila uvjerena da će baš nju dotaknuti sreća, no Loto 7 je igra na sreću – ovog puta se posrećilo baš njoj.

Kaže kako je gledala izvlačenje brojeva tog 43. kola.

- Sasvim slučajno sam na TV-u pratila izvlačenje brojeva uživo. Poslije sam još nekoliko puta provjeravala jesam li to stvarno ja pogodila dobitnu kombinaciju za ovaj super dobitak, ali bez euforije, bila sam potpuno sabrana.

Na kraju je poručila: 

- Zadovoljna sam i sretna, a prvo što ću poduzeti je potraga za odgovarajućim stanom. Nastavljam s igrom - osim Lota 7, igram Eurojackpot i Loto 6 jer za one koji igraju uvijek postoji mogućnost dobitka - poručila je.

Najčitaniji članci