Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
102 komentara

'Sretnom igraču sam ja uplatila listić od čak šest milijuna kuna'

U igri LOTO 7 netko je u srijedu u poslovnici na Remetinečkom gaju osvojio gotovo šest milijuna kuna. Dobitna kombinacija je bila 1, 9, 13, 18, 26, 29, 34 i dopunski broj 15

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
102 komentara

Jako mi je drago da je kod mene uplaćen dobitni listić. Kratko radim u Hrvatskoj lutriji, a već donosim sreću. Čestitam sretnom dobitniku i sigurno će mu novci dobro doći. Nadam se da ću i drugima donositi sreću - veselo nam je ispričala Jelena, radnica poslovnice Hrvatske lutrije u Remetinečkom gaju kod koje je u srijedu uplaćen sretni listić.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Naime, u igri LOTO 7 netko je u srijedu osvojio gotovo šest milijuna kuna. Dobitna kombinacija je bila 1, 9, 13, 18, 26, 29, 34 i dopunski broj 15. Sedmica ni u ovom kolu nije izvučena pa se dobitak od deset milijuna kuna prenosi u 44. kolo lutrije. Deset igrača lutrije osvojilo je i po 9,800 kuna.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

- U ovoj poslovnici sam kratko vrijeme, a trenutno nas radi dvije, ali koliko znam nikad nije bio ovako veliki dobitak i baš me veseli da se da sam postavila rekord. Dobitniku želim puno sreće, ali i pameti - kroz smijeh nam priča Jelena. 

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Na samoj poslovnici smo u tom trenutku zatekli jednog starijeg gospodina koji je bio uplaćivao listić pa smo ga upitali je li imao do sada neke sreće.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

- Svaki mjesec uplaćujem po jedan listić. Uvijek igram istu kombinaciju, a najveći dobitak do sada mi je 52 kune - našalio se gospodin s našim novinarom.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message