Obavijesti

News

Komentari 171

Oslobodio ga DNK: Muškarac iz Novog Sada nije ubio Selene

Oslobodio ga DNK: Muškarac iz Novog Sada nije ubio Selene
4

Obavljena analiza DNK pokazala je da Dejan G. nije povezan s ubojstvom Selene Macedo (31), a ni vrijeme ubojstva se ne poklapa s njegovim ulaskom u Hrvatsku

VIDEO

Analiza DNK Novosađanina pokazala je da muškarac nije ubojica Meksikanke na Marjanu, doznaje Slobodna Dalmacija. Uzorak je analiziran u Srbiji i Hrvatskoj te je u oba ispitivanja bio negativan. Osumnjičenik Dejan G. je navijač Milana i to je jedino što ga povezuje sa slučajem. Kako se neslužbeno doznaje, bio je  Hrvatskoj i Italiji, pa se vrijeme ubojstva ne podudara s njegovim ulaskom i izlaskom iz zemlje.  

Direktor srpske policije Milorad Veljović potvrdio je da se temeljem iskaza i uvida u materijalne dokaze privedeni u Novom Sadu ne dovode u vezu s ubojstvom Meksikanke, piše Blic

Prvi čovjek srpske policije rekao je da će zajedno s hrvatskim kolegama nastaviti istragu te da će svaki materijalni dokaz biti tretiran s posebnom pažnjom.

- Srpska policija će učiniti sve u cilju rasvjetljavanja ovog ubojstva - rekao je Veljović. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Trojica policajaca otputovala u Novi Sad

U Novi Sad otputovala su tri hrvatska policajca koji su sa srpskim kolegama surađivali na utvrđivanju identiteta navodnog ubojice Meksikanke Selene Margarit Graciano Macedo na splitskom Marjanu.

Novosadska policija je privela nekoliko ljudi zbog sumnji da je djevojku (31) ubio Novosađanin. Privođenja je potvrdio i Milorad Veljović, ravnatelj srpske policije.

Srbijanski premijer i ministar policije Ivica Dačić, rekao je za Dnevnik HRT-a, da se izručenje Novosađanina u Hrvatsku može očekivati kad i ako se sa sigurnošću utvrdi da je ubio Meksikanku. 

- Mi imamo potpisan sporazum o izručenju, a konačnu odluku o tome donosi Ministarstvo pravde. Ali mislim da je to sada sporedno pitanje. Najvažnije je da budemo potpuno sigurni da je u pitanju ta osoba - rekao je Dačić.

Tijelo ubijene Meksikanke u četvrtak je sa Zavoda za patologiju, sudsku medicinu i citologiju KBC-a Split prevezeno na aerodrom u Resniku odakle će preko Frankfurta biti prebačeno u Meksiko. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 171
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a