Obavijesti

News

Komentari 3

Autom srušio pješakinju na zebri u Rijeci, vozač je uhićen

Autom srušio pješakinju na zebri u Rijeci, vozač je uhićen

Krećući se vozilom unatrag, srušio je pješakinju koja je stajala na obilježenom pješačkom prijelazu radi prelaska kolnika

U prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak u središtu Rijeke teško je ozlijeđena 88-godišnja pješakinja, a vozač koji je srušio pješakinju na obilježenom pješačkom prijelazu je uhićen radi kriminalističke istrage, priopćeno je u srijedu iz policije.

Iz Policijske uprave primorsko-goranske su izvijestili da se prometna nesreća dogodila oko 20,10 sati u Zadarskoj ulici prilikom uključivanja u promet automobila volkswagen, riječkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 36-godišnji vozač.

Autom naletio na ženu (82) na pješačkom, teško je ozlijedio
Autom naletio na ženu (82) na pješačkom, teško je ozlijedio

Krećući se vozilom unatrag, srušio je pješakinju koja je stajala na obilježenom pješačkom prijelazu radi prelaska kolnika.

Pješakinja je prevezena u riječku bolnicu u kojoj su joj utvrđene teške tjelesne ozljede.

Vozač je uhićen radi kriminalističkog istraživanja na okolnosti počinjenja kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Iz policije su još naveli da se tijekom utorka na području Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo 12 prometnih nesreća, u kojima je, uz 88-godišnjakinju, teže ozlijeđena još jedna osoba, a lakše su ozlijeđene četiri osobe.