News

Komentari 3

Autom srušio pješakinju na zebri u Rijeci, vozač je uhićen

Autom srušio pješakinju na zebri u Rijeci, vozač je uhićen

Krećući se vozilom unatrag, srušio je pješakinju koja je stajala na obilježenom pješačkom prijelazu radi prelaska kolnika

U prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak u središtu Rijeke teško je ozlijeđena 88-godišnja pješakinja, a vozač koji je srušio pješakinju na obilježenom pješačkom prijelazu je uhićen radi kriminalističke istrage, priopćeno je u srijedu iz policije.

Iz Policijske uprave primorsko-goranske su izvijestili da se prometna nesreća dogodila oko 20,10 sati u Zadarskoj ulici prilikom uključivanja u promet automobila volkswagen, riječkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 36-godišnji vozač.

Krećući se vozilom unatrag, srušio je pješakinju koja je stajala na obilježenom pješačkom prijelazu radi prelaska kolnika.

Pješakinja je prevezena u riječku bolnicu u kojoj su joj utvrđene teške tjelesne ozljede.

Vozač je uhićen radi kriminalističkog istraživanja na okolnosti počinjenja kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Iz policije su još naveli da se tijekom utorka na području Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo 12 prometnih nesreća, u kojima je, uz 88-godišnjakinju, teže ozlijeđena još jedna osoba, a lakše su ozlijeđene četiri osobe.

Najčitaniji članci