Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
15 komentara

Stabla pala na grobove: Kaos na Mirogoju nakon velike oluje

Najmanje dva stabla pala su na grobove nedaleko od groba Dražena Petrovića. Svu štetu treba platiti osiguranje. Uznemireni ljudi zbog svega su zvali policiju...

Foto: Željko Hladika/24sata
15 komentara

Dva stabla topole nisu izdržala nevrijeme koje je nedavno zahvatilo Zagreb i gradsko groblje Mirogoj. Trupci su smrskali najmanje pet nadgrobnih spomenika.

Foto: Čitatelj

- Šetao sam Mirogojem i ugledao slomljene nadgrobne ploče. Sve su na istome mjestu, samo 15 metara dalje od groba košarkaša Dražena Petrovića. Sve to je izgledalo tužno - rekao nam je jedan od prolaznika. U okolici su ležale razbijene betonske vaze, a armatura je stršala iz tla. Građani su mislili da su za sve krivi vandali, pa su u ponedjeljak nazvali i zagrebačku policiju. Patrola je pregledala grobnice uz radnike gradskoga groblja i potvrdila navode o padu stabala. Istraga je vrlo brzo zaključena. Radnici Mirogoja brzo su uklonili ostatke stabala i osigurali groblje za sve koji se dolaze pokloniti svojim najmilijima. Kako neslužbeno doznajemo, uprava Gradskih groblja Zagreb odmah nakon nevremena obavijestila je građane čija su grobna mjesta uništena. Nasreću, groblje je osigurano. Svu popisanu štetu će predati osiguravajućem društvu na procjenu, a potom će početi sanacija grobnih mjesta.     

POGLEDAJTE VIDEO: Jučerašnje nevrijeme poharalo je Hrvatsku

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message