Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
110 komentara

Šteta na autu je 20.000 kuna, ulio sam benzin umjesto dizela

Na benzinskoj u Splitu u svoje spremnike ulili su pogrešno gorivo. Nastradalo je stotinjak vozača. U Ini kažu da će pokriti štetu

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
110 komentara

Bio sam na pumpi i nakon 50-ak kilometara vožnje upalila mi se lampica motora. Stao sam i ugasio auto. Pokušao sam ga ponovno upaliti, ali bezuspješno. Nakon toga mi je vučna služba odšlepala auto na servis, gdje su mi rekli da je u rezervoaru benzin. Nasreću, imao sam račun na kojemu piše da sam ulio dizel.

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Ispričao nam je vozač koji je u nedjelju na Ininoj benzinskoj crpki Smokovik u Splitu napunio rezervoar, kako je mislio, dizelskim gorivom. No ulio je benzin koji se nalazio u spremniku dizela. U servisu su ga ispumpali, ali postoji opasnost od oštećenja.

- U servisu su mi dali predračun na 20.000 kuna jer očekuju da su ‘šprice’ od injektiranja motora načete i da će se uskoro pokvariti. Rekli su mi da probam voziti pa da vidim što će se dogoditi, ali meni je to preriskantno jer puno putujem i ne mogu riskirati da ostanem negdje na cesti. U Ini su mi rekli da će nam platiti odštetu, nadam se da će tako i biti - kaže nam ovaj vozač.

SKUPA POGREŠKA Propust na postaji u Splitu: U spremniku za dizel bio benzin

A iz Ine i javno poručuju da će platiti štetu svim vozačima za ovaj incident.

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

AUTOPLIN JEFTINIJI Četvrti tjedan zaredom rastu cijene goriva, najviše benzina

- U nedjelju u jutarnjim satima zbog ljudskog faktora došlo je do nenamjerne pogreške na postaji Smokovik. Prodaja navedenoga goriva obustavljena je u ponedjeljak oko 9 sati, odmah nakon prve dojave. U tom periodu izdano je stotinjak računa. Ispričavamo se svima, a do 7. travnja na toj postaji nudimo premium goriva po cijeni regularnih - kažu iz Ine.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message