Obavijesti

News

Komentari 57

Šteta oko 100.000 kuna: Stan je razbacan, lopov je sve odnio

Šteta oko 100.000 kuna: Stan je razbacan, lopov je sve odnio
1

Lopov mu je provalio kroz prozor vjerojatno u noći na subotu. U stanu je uspio pronaći veću količinu gotovine i nakit. Uz to ukrao je još neke sitnice koje zbog istrage kriminalisti nisu mogli otkriti

Zagrepčanin (73) šokirao se u subotu navečer kad se vratio u stan u Ulici Hrvoja Macanovića na Jarunu. Sve stvari su mu bile razbacane.

Odmah je pozvao policiju koja je obavila očevid. Naime, šteta je ogromna i muškarac je ostao bez većine stvari koje je skupljao čitav život. Lopov mu je provalio kroz prozor vjerojatno u noći na subotu. U stanu je uspio pronaći veću količinu gotovine i nakit. Uz to ukrao je još neke sitnice koje zbog istrage kriminalisti nisu mogli otkriti.

Naime, detalji su poznati samo lopovu, a šteta se procjenjuje na nešto više od 100.000 kuna. Uz to, u istom periodu lopovi su provalili u još dva stana, na Maksimirskoj cesti te u Ulici Ljudevita Posavskog na Medveščaku. U prvoj je iz stana muškarca (38) ukradeno najmanje 10.000 kuna. U drugoj je ženi (69) nestao nakit vrijedan oko 10.000 kuna.