News

Komentari 724

Stigao je 24sata PLUS+ i svim registriranim korisnicima ga darujemo 7 dana besplatno

Stigao je 24sata PLUS+ i svim registriranim korisnicima ga darujemo 7 dana besplatno

Sada ćete imati priliku podržati ekskluzivni sadržaj najboljih reportera, novinara i autora. Svim našim vjernim registriranim čitateljima dajemo 7 dana potpuno besplatnog pristupa PLUS+ sadržaju.

Za sve naše čitatelje pripremili smo nešto sasvim novo. Kao što ste mogli pročitati u pismu našeg glavnog urednika, vrijeme je da uz najbolji svakodnevni sadržaj ponudimo i nešto dodatno. Isto tako, da vam ponudimo mogućnost da podržite vrijednosti za koje se zalažemo, ali i priče koje su mijenjale zakone, smjenjivale moćnike i promijenile živote.

Kako bismo vam se zahvalili za vjernost odlučili smo svim postojećim i novoregistriranim korisnicima omogućiti 7 dana besplatnog pristupa PLUS+ sadržaju. Potrebno je samo prijaviti se sa svojim postojećim profilom ili registrirati s novim. Želimo da se uvjerite kako je PLUS+ zaista nešto što vrijedi podržati. Vaš profil nije samo sredstvo kojim ćete ostvariti besplatan pristup, nego on nudi i dodatne mogućnosti:

Ovo je samo početak. Nakon isteka promotivnog perioda od 7 dana moći ćete odabrati ponudu koja vam najviše odgovara. Na svakom članku koji će biti označen kao PLUS+ pojavit će se mogućnost kupnje jednog od tri pristupa. Za one koji se odluče na kupnju pristupa pripremili smo posebne promotivne cijene koje će vrijediti samo određeno vrijeme. Maknuli smo gotovo sve oglasne pozicije i ponudili sasvim novo iskustvo portala. Prvi ćemo ponuditi PLUS+ iskustvo i na mobilnim aplikacijama koje su kod mnogih od vas omiljeno mjesto za brzo i točno informiranje o aktualnostima. 

Oni koji nas podrže kupnjom 24sata PLUS+ pristupa imat će priliku sudjelovati u ekskluzivnim nagradnim igrama, uz brojne ostale pogodnosti.

Za sve detalje o vrstama pristupa tu je posebna stranica na kojoj ćete se moći detaljnije informirati, nekome pokloniti pristup ili pronaći odgovor na neka od najčešćih pitanja.

Landing page PLUS+ pristupa

KLIKNI ZA DETALJNI PREGLED PRISTUPA

Veselimo se svemu što nam donosi budućnost kroz 24sata PLUS+ i učinit ćemo sve da vaše vrijeme s nama na portalu bude puno kvalitetnih priča, dobre zabave i super pogodnosti.

Najčitaniji članci