Obavijesti

Promo sadržaj

Stigla je revolucija među jogurtima!

Stigla je revolucija među jogurtima!
2

Prvi u Hrvatskoj, Meggle je za vas pripremio revolucionarni jogurt CHIA, superiornu kombinaciju jogurta smanjenog udjela masnoće i kraljice superhrane Chie

Prvi u Hrvatskoj, Meggle je za vas pripremio revolucionarni jogurt CHIA, superiornu kombinaciju jogurta smanjenog udjela masnoće i kraljice superhrane Chie!

Sve hranjive vrijednosti koje vam osigurava jogurt, Chia je oplemenila dodatnim nutritivnim vrijednostima zbog kojih je i zovemo superhranom. Chia sadrži čak dvostruko više kalija od banana, osam puta više omega-3 od lososa, petnaest puta više magnezija od brokule, te čak šest puta više proteina od graha. Tu su još i željezo, kalcij, bakar, fosfor, cink te prirodni antioksidansi.

Još jedna zanimljivost koja Chiu čini tako super je velika količina topivih vlakana koje povoljno djeluju na vašu probavu. Kada se natope tekućinom, Chia sjemenke nabubre i dobiju specifičnu gelastu teksturu koja oblaže vaš probavni sustav i štiti ga od neželjenih utjecaja povišene kiseline. Budući da su u Meggle jogurtu CHIA sjemenke unaprijed pomiješane s jogurtom, već su upile dovoljno tekućine. Nema prethodne pripreme, nema čekanja - samo ga otvoriš i popiješ!

Meggle jogurt CHIA dolazi u praktičnim bočicama od 330 grama u tri izvrsna okusa: natur, smoothie (jabuka - banana - špinat) i superfruit (crni ribiz i borovnica). Ne možete ostati ravnodušni na ovu super kombinaciju superjogurta, superhrane i superpraktičnog pakiranja. Probajte, super je!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"
PROMO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"

Holcim Hrvatska, vodeća tvrtka u građevinskoj industriji, oduševila je svoje partnere, dobavljače i kupce na ekskluzivnom događaju "Journey to Net Zero" u prestižnoj Laubi.

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila
PROMO

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila

U organizaciji Ministarstva prirodnih resursa 40. kineska antarktička ekspedicija krenula je iz istočne kineske općine Šangaj 1. studenoga 2023. Tim ekspedicije prešao je više od 30 000 nautičkih milja
Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama
PROMO

Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama

Recite zbogom čak i najmanjim česticama prašine i osigurajte čist dom za svoju obitelj